Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2015 » Estades Als Alps Per A Joves De La Feec
Friday 19 de June de 2015, 09:50:19
Estades als Alps per a joves de la FEEC
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1128 visites

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca unes estades per a joves federats d’entre 18 i 25 anys, que se celebraran al Parc Nacional dels Ecrins, a França, entre el 19 i el 25 de juliol.

L’objectiu principal de les estades és que els participants adquireixin els coneixements i les tècniques bàsiques per poder realitzar ascensions de dificultat mitjana als Alps de forma autosuficient. Per fer-ho, es posarà especial èmfasi en les tècniques de progressió i auto assegurament en glacera, pendents de neu/glaç, roca i mixta. Serà també important treballar la planificació de les ascensions, la logística i la gestió de l’esforç en alçada.
 
A nivell alpinístic, depenent sempre de les condicions meteorològiques i del grup, els objectius seran els cims de Les Agneaux (3.962 m), la Barre des Ecrins (4.102 m) o el Dome de Neige des Ecrins (4.015 m) i el Mont Pelvoux (3.943 m).
 
Hi ha un màxim de 12 places i els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és l’1 de juliol de 2015.
 
Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció i la setmana abans de marxar es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Formació a través de l’adreça electrònica estades@feec.cat o trucant al 934 120 777.
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook