Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2015 » Caminada Solidària A Collserola - 'càritas: Clubs Amb Cor'
Thursday 2 de April de 2015, 16:42:34
Caminada Solidària a Collserola - 'Càritas: Clubs amb cor'
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1572 visites

El proper dia 11 d’abril de 2015 al Parc de la Serra de Collserola, es durà a terme la primera caminada solidària ''Càritas: Clubs amb cor''.

Aquesta caminada organitzada per la Diputació de Barcelona i Càrites, té l’objectiu de recopilar fons per lluitar contra la pobresa infantil hereditària (PAIDOS) i fomentar la pràctica esportiva als municipis de Barcelona sota el lema ‘’Penja’t una medalla. Fent esport sempre i guanyes’’. El Club Excursionista de Gràcia és una de les entitats col·laboradores, amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.
 

Qualsevol persona o entitat que vulgui inscriure’s ha de fer un donatiu mínim de 5 euros i rebrà un pack solidari: una motxilla, una samarreta i un bidó d’aigua a part d’un esmorzar de pa amb tomàquet, botifarra i beguda a l’arribada de l’excursió.

Per a més informació i per poder fer la inscripció, consulteu el següent link.
https://www.feec.cat/noticia/primera-caminada-solidaria-caritas-clubs-amb-cor-a-collserola/




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook