Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2014 » La Travessa De 2014 A Sierra Nevada
Thursday 3 de July de 2014, 17:06:34
La travessa de 2014 a Sierra Nevada
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1161 visites

L'Ajuntament de Cunit i l'equip de Tot Natura us ofereixen una Travessa per Sierra Nevada.

Adjuntem el programa del recorregut de la travessa de 6 dies que fem des de Tot Natura. 
Tot Natura és un programa de rutes guiades organitzat i promogut per l’Ajuntament de Cunit.

  

 

Del 26 de juliol a l’1 d’agost.

Veleta, Mulhacén, Alcazaba i molt més.

Des de l’any 2010 la programació del Tot Natura inclou una travessa de 6 dies, havent estat ja a Ordesa, a la Vall de Tena, al massís del Vignemale i als Pics d’Europa.

Enguany, que afrontem la 15ª edició del Tot Natura, fem un altre pas endavant, amb la línia de l’any passat, amb una proposta encara més agosarada, original, completa i llunyana, recuperant l’esperit inicial d’aquestes sortides setmanals per pujar una mica més el sostre del Tot Natura.

Així enguany, i per primera vegada, ens anem cap al sud, a Andalusia, i més concretament a Sierra Nevada. Farem una travessa contínua, enllaçant el final d’una etapa amb el inici de la següent, seran 4 travesses més una ruta circular, pel cor de Sierra Nevada i també per les Alpujarres, mentre que la última nit la farem a Granada.

Es tracta d’un recorregut molt compensat, amb una mica de tot, i amb algunes variants o opcions per fer-ho més assequible a tothom, amb una nit d’alberg, una de refugi, dues d’hostal a Trevélez i una d’hotel a Granada.

Començarem a Prado Llano, i continuarem pujant el Veleta, Mulhacen, la Alcazaba; passarem per Trevélez, on hi estarem dues nits, pujant el Peñabón, per contemplar de lluny la immensitat de Sierra Nevada i la darrera travessa es portarà a Juviles, per les Alpujarres, on finalitzarem la travessa, Per rematar la setmana passarem la tarda i la darrera nit a Granada per acabar de la millor manera possible una setmana excepcional.

El programa pot sofrir variacions en funció de les condicions horàries, meteorològiques i imprevistos. L’organització es reserva el dret de modificar el trajecte del recorregut en funció de les condicions meteorològiques, de l’estat de la neu, l’horari o qualsevol altre imprevist.

DESCARREGAR EL PROGRAMA DE LA TRAVESSA (pdf): clica aquí

L’Ajuntament com a entitat organitzadora, disposa de la cobertura d’assegurança d’accidents bàsica, amb Allianz i de responsabilitat civil. Les activitats de Tot Natura estan registrades en el cens d’organitzadors d’activitats fisicoesportives en medi natural, amb el registre número C304 de la Direcció General d’Esports.

MÉS INFORMACIÓ:
Ajuntament de Cunit
Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat
Josep Miró Illa
Tels 977676318 o be 606123173
Mails: totnaturacun@gmail.com o be mediambient@cunit.cat




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook