Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2013 » Viii Estades Hivernals Per A Joves
Thursday 14 de November de 2013, 18:50:10
VIII ESTADES HIVERNALS PER A JOVES
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1427 visites

Del 27 al 30 de desembre se celebraran les VIII Estades Hivernals per a Joves de la FEEC a la Vall de Freser, Coma de Vaca i Ulldeter. 
 
 
Aquestes estades van destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que disposin de la llicència de l’any 2013 (modalitat C o superior). 
 
Els objectius principals són fomentar la pràctica de l’alpinisme entre els joves introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca. 
 
Hi haurà un màxim de 12 places que s’assignaran per rigorós ordre de recepció de la documentació, tanmateix no es realitzaran si no s’arriba a 8 inscrits. Tots aquells interessats en participar a les Estades hauran d’entregar el full de sol·licitud d’inscripció amb tota la seva documentació adjunta i el currículum esportiu a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 8 de desembre. 
 
Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com i quan hauran de fer l’ ingrés de la inscripció, el cost d’inscripció a les Estades serà de 100€ i cobrirà les despeses d’allotjament i dietes. El desplaçament fins al lloc de trobada i el de tornada a casa aniran a càrrec de cada participant. 
 
Els joves hauran de portar el seu propi material tècnic: arnés, casc, aparell de fre, mosquetons, cintes exprés, piolets, grampons, botes d’alta muntanya, entre d’altres que s’especificaran un cop inscrits. 
 
Uns dies abans es farà a una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes relacionats. 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook