Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2013 » Curs De Monitor De Lleure D´azimut
Friday 19 de July de 2013, 17:28:41
Curs de Monitor de Lleure d´Azimut
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1517 visites

El moviment educatiu d'excursionisme infantil i juvenil de Catalunya, Azimut, ha programat un Curs de Monitor/a de Lleure per a la primera quinzena del proper mes de setembre.
 
El curs es realitzarà a l'Escola Educa (c. Buenos Aires, 12-13) de l'Hospitalet de Llobregat, on s'impartiran les classes teòriques, mentre que les sessions pràctiques tindran lloc al Refugi d'Erols de Castellar de n'Hug (Berguedà). El curs permet aconseguir la titulació oficial de Monitor/a de lleure infantil i juvenil de la Generalitat de Catalunya.
 
Per fer el curs cal ser major de 18 anys i tenir el graduat d'ESO. Les pràctiques relacionades amb l'organització d'activitats de muntanya per a nens i joves (rutes, campaments i excursions), seran diriges per monitors del Moviment Azimut.
 
Dates: del 2 al 15 de setembre.
Lloc: Escola Educa (c. Buenos Aires, 12-13) de l'Hospitalet de Llobregat i Refugi d'Erols (Castellar de n'Hug, Berguedà).
Termini d'inscripció: 9 d'agost.
Preu: 220 € (inclou curs de monitors i estada de 3 dies amb pensió completa al Refugi d'Erols).

Les persones interessades han de contactar amb el Moviment Azimut per mail (azimut@feec.cat) on se'ls facilitarà la informació detallada.
 
 
Informació facilitada per Txell Peña, responsable del Moviment Azimut
 
versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook