Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » December 2012 » L'antàrtida, Rumb Al Continent Gelat
Thursday 20 de December de 2012, 10:31:01
L'Antàrtida, rumb al continent gelat
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1522 visites

 

Antàrtida, rumb al continent gelat.

Audiovisual del fotògraf Isaac Fernández.

Dijous 20 de desembre a les 20 h. 

Confirmació de assistència a info@llibreriahoritzons.com

 

Antàrtida, el continent gelat, un món a part de blanc i blau, que suscita passions i ensomnis d'aventurers, científics, navegants i com no, també de fotògrafs. Unes de les expedicions més arriscades i menys turístiques, però que alhora va resultar ser l'experiència fotogràfica més satisfactòria que ha tingut ja que, tenir el privilegi de conèixer i sobretot de viure l’ Antàrtida, no té comparació en cap altre lloc de la Terra.

 

 

 

“Rumbo al Continente helado

En primer lugar, para poder llegar a la península antártica tuve que atravesar el  Pasaje de Drake,  entre el Cabo de Hornos y las islas Shetland del Sur, el tramo de mar más peligroso  debido a sus constantes aguas tormentosas y barrera biológica natural donde las frías aguas polares se sumergen debajo de las aguas más cálidas del norte,  generando una  gran inestabilidad en la mar y una gran cantidad  de nutrientes que sustentan  la  biodiversidad  de esta  región. Pude  ser testigo  del envite de  enormes olas de hasta quince metros, que levantaba, literalmente, la proa del barco en el que viajaba, con una capacidad de 120 pasajeros, para dejarlo caer con tal fuerza que el impacto provocaba que el agua de mar se proyectara hacia la cubierta del mismo. . .”

Continueu llegint tota la crònica del viatge, val la pena i el seu bloc naturalezavison amb meravelloses fotografies de natura dels seus viatges.

Isaac Fernández Galisteo és llicenciat en biologia que combina amb la professió de fotògraf de natura. Des de petit sempre s’ha sentit atret per la natura, documentals i  llibres han sigut la seva font d’inspiració. Amb els anys, amb el seu equip fotogràfic i els viatges per tot el món especialment al continent africà, la seva passió esdevé una filosofia que va donant els seus fruits. Ha immortalitzat mols paisatges i fauna però te encara molt camí per recórrer. A participat en concursos fotogràfics, exposicions i articles en revistes.



LLIBRERIA HORITZONS
c/ Valencia, 149
BARCELONA

 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook