Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2012 » Estades Hivernals Per A Joves (feec)
Wednesday 28 de November de 2012, 16:36:03
Estades Hivernals per a joves (FEEC)
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1440 visites

 

Un cop més la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitza les Estades Hivernals per a joves, que enguany arriben a la setena edició. Es duran a terme del 26 al 30 de desembre a l’Alta Ribagorça i van destinades a joves entre 14 i 17 anys que disposin de la llicència de la FEEC de l’any en curs.

Els objectius són fomentar la pràctica de l’alpinisme entre els joves i conèixer les diferents disciplines de l’alta muntanya hivernal, així com aprendre les bases de seguretat i les tècniques bàsiques de progressió en neu, gel i mixt.

Hi haurà un màxim de 12 places que s’assignaran per rigorós ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, no es realitzaran si no s’arriba a 8 inscrits. Tots aquells interessats en participar a les Estades hauran d’entregar el full de sol·licitud d’inscripció amb tota la seva documentació adjunta i el currículum esportiu a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. Eltermini de recepció de sol·licituds serà el 12 de desembre a les 14 hores.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com i quan hauran de fer l’ingrés de la inscripció, el cost d’inscripció a les Estades serà de 100 € i cobrirà les despeses d’allotjament i dietes. El desplaçament fins al lloc de trobada i el de tornada a casa aniran a càrrec de cada participant.

Els joves hauran de portar el seu propi material tècnic: arnès, casc, aparell de fre, mosquetons, cintes exprés, piolets , grampons, botes d’alta muntanya, entre d’altres que s’especificaran un cop inscrits.

Entre el 17 i el 20 de desembre es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes relacionats.

Informació facilitada per l'Àrea de Formació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook