Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2012 » Entrega Els Premis Del I Concurs Fotogràfic Feec-salomon – Experimenta Hiking
Monday 25 de June de 2012, 12:21:51
Entrega els premis del I Concurs Fotogràfic FEEC-Salomon – Experimenta Hiking
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1447 visites

 

Avui s’ha fet a la seu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), l’acte de lliurament de premis del I Concurs Fotogràfic FEEC-Salomon – Experimenta Hiking, que la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya va convocar amb la col·laboració de Salomon.

Eva Pedro, responsable de màrqueting de Salomon Espanya, ha fet entrega a Lluís Soler (1r premi), de l'Associació Muntanyencs Berguedans i a Cristina Bertran (2n premi), del Centre Excursionista Esquirol, d'un parell de sabatilles Salomon del model Synapse, mentre que les seves entitats han aconseguit un xec valorat en 500 i 300 euros (PVP) respectivament de productes Salomon. Recordem que el concurs va versar sobre natura, salut i la filosofia del Hiking (caminar a un ritme viu per la muntanya, sense arribar a córrer).

D’altra banda, també ha fet entrega a José Bravo (Grup de Muntanya Argentona) d’un parell de sabatilles Synapse guanyades durant el sorteig que se celebrà en la Travessa del Montseny, una de les tres caminades de resistència del calendari de la FEEC on Salomon va ser-hi present.

Finalment, la mateixa Eva Pedro ha fet entrega a Juan Carlos Ochoa (Club Excursionista Madteam), guanyador del concurs del web de Salomon, d’un magnífic lot de productes de la firma d’outdoor i trail running.

Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook