Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » May 2012 » Rogaining Del Rebost
Friday 11 de May de 2012, 11:01:30
ROGAINING DEL REBOST
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1 Comentaris | 1619 visites

La Rogaina del Rebost és una competició de 6 hores que tindrà lloc als terrenys alpins de l’estació d’esquí de La Molina i zones del voltant. El centre de competició s' instal·larà al costat de les oficines centrals de La Molina, a l’aparcament de Fontcanaleta. L’accés se senyalitzarà des de l’estació de tren de La Molina i des del Coll de Toses.

 

 
El terreny on es desenvoluparà la cursa és de tipus alpí, amb prats i boscos majoritàriament penetrables amb detalls de relleu i roques que facilitaran un recorregut tècnic. La diferència de cotes entre el punt més alt i més baix és d’uns 900 metres pel que caldrà triar un bon recorregut si no es vol acumular gaire desnivell.
 
La cartografia tindrà un nivell de detall superior al que estem acostumats en mapes de Rogaining ja que la base són uns mapes on s’havien organitzat curses d’orientació a nivell internacional. Aquest treball de camp ha estat revisat i redibuixat entre maig i juliol de 2011.
 
El mapa ocupa una superfície de 25 Km2 i serà imprès en material irrompible i resistent a l'aigua a escala 1:20.000 format DinA3.
 
DISSABTE 16 DE JUNY DE 2012
 
09:00  - Recollida de dorsals
10:15  - Revisió de material i Sportident
10:40  - Briefing
10:45  - Distribució de mapes
11:00  - Sortida
17:00  - Arribada
17:30  - Tancament Arribada
17:35  - Dinar (cal portar plat, got i cobert)
18:00  - Repartiment de premis
 
Al centre de competició hi ha dutxes i és el punt on es farà el dinar de cloenda de la prova.
 
MATERIAL OBLIGATORI
 
Per corredor: Sportident lligat al canell amb el precinte facilitat per l’organització, rellotge, manta de supervivència, jaqueta tallavents, xiulet, brúixola, 1 litre d’aigua, barretes energètiques o similar i frontal amb les piles Carregades.
Per equip:  farmaciola d’emergència, i telèfon mòbil.
 
MATERIAL PROHIBIT
GPS, Altímetre, Podómetre.
 
SEREM MOLT ESTRICTES EN LA REVISIÓ DEL MATERIAL I EN NO DEIXAR CÒRRER AMB MATERIAL PROHIBIT.
 
 
 
 

 


1 Comentaris
Enviat per Highlander_2498 el Friday 11 de May de 2012

“Participé el año pasado y es muy recomendable. Paisajes preciosos y cerca de la civilización por si te desorientas.Las carreras de orientación y, en especial, el formato rogaine son muy entretenidas. Se pueden tomar como una marcha e ir buscando las balizas o tomárselo en plan 'machaca' e ir corriendo de una a otra; eligiendo estrategia.Aprovecho esta ocasión para animar a la gente a participar en las rogaines. Más información en la web de la FCOC.Saludos.”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook