Friday 10 de February de 2012, 16:32:27

Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1461 visites

 

 

El dia 18 de febrer 2012  a esportiu de la mateixa localitat.partir de les 19 h fins aproximadament les 2 de la nit, es durà a terme el 2n OPEN D’ESCALADA NOCTURN ( light Holds ) organitzat pel CIM (Centre d’iniciatives de Muntanya) de Lliçà de Vall. L’acte es celebrarà al pavelló. 
 
  
 OPEN:  
-Tindrem  dues categories, masculina i femenina, amb els mateixos blocs per a les dues però puntuant per separat. 
-Més blocs que  la passada edició i Slack Line (aquestes proves es podran realitzar en l’ordre que decideixin els concursants inscrits que s’aniran autoavaluant amb l’ajut del tiquet de control que es lliurarà en el moment de la inscripció). 
-Ja que aquest any cau en Carnestoltes, farem un CONCURS DE DISFRESSES, al qual podrà participar-hi TOTHOM (inscrits a l’open o no) i el guanyador tindrà: UN SOPAR PER A DUES PERSONES AL RESTAURANT L’ORIGINAL DE GRANOLLERS. 
  -Aquest any, a part del sorteig de material com cada any, realitzarem una important panera de material, els números  els vendrem a la taula d’inscripcions el mateix dia de la festa. 
- Hi hauran vestuaris disponibles. 
 
HORARIS   
19h-23h Classificació open 
 23h-23.45h Concurs carnestoltes 
 23.45h-00.30h Finals femenines 
 00.30h-01.15h Finals masculines 
 1.30h-… Entrega de premis, nº premiat panera, sorteig material  
INSCRIPCIÓ : 
 -El mateix dia a partir de les 18:30h 15 euros   
 -Anticipada 12 euros fins el 16 de febrer, realitzant un ingrés en el nº de c/c  2100-3823-92-0100293211 LA CAIXA  informant el nom i nº de DNI. CALDRÀ PRESENTAR EL JUSTIFICANT D’INGRÉS EL DIA DE L’OPEN. 
Aquest preu inclou samarreta,  un entrepà, una consumició i obsequis per a tots els participants.   
-Els federats hauran de presentar el carnet que ho acrediti o un justificant conforme s’està tramitant, i el DNI). 
-ALS NO FEDERATS ES FARÀ UNA ASSEGURANÇA per l’Open per 5 euros  
   
Cal destacar la implicació de TRANGO, FIXE, FADERS, ALIEN CAMS, BOREAL, ALPINA, 8CPLUS, JULBO, E9, ALTUS, BUFF, PETZL, MADROCK, BERGHAUS, FIVEFINGERS, CHARKO, RESINECO, VERD ES VIDA, Restaurant L’ORIGINAL, EL BORINOT, Gestió de residus CIRERA, ESPORTS DOM I ILLA SPORTS, sense tots ells això tampoc podria ser possible. 
 
Per qualsevol dubte us podeu adreçar a nosaltres via e-mail jmrasti@hotmail.com o al cim-lldv@hotmail.com  
T´HI ESPEREM!
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook