Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2012 » 7a. Caminada Popular De Cabrils
Friday 13 de January de 2012, 12:05:43
7a. Caminada Popular de Cabrils
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1843 visites

 

 
Presentació
 
El Club Ciclista Cabrils us convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta d'una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.
 
Fidels a l'estil que intentem donar a la Cabrilenca, hem buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperem us agradin i sorprenguin.
 
Al final de la caminada hi haurà lliurament d'obsequis i la botifarrada per recuperar forces.
 
Inscripció

La inscripció inclou els avituallaments al llarg del recorregut, esmorzar, sorteig de regals i obsequi commemoratiu. El preu és de 12 euros* i només s'admetran inscripcions anticipades. Les inscripcions són limitades a 1.000 inscrits per rigorós ordre d'inscripció. La data límit es el dimarts 21 de febrer.
 
Les inscripcions es formalitzarán de la manera següent:
1. Ingrés de 12 euros a "La Caixa", compte núm. 2100.1370.18.0200076567. S'haurá d'indicar Nom i Cognoms del participant.
2. Omplir el full d’inscripció de manera personalitzada. Si l'ingrés es fa en grup, cal omplir un full per cada participant. Una vegada omplert i enviat, rebreu la confirmació de l'inscripció per e-mail en un termini d'entre 24 - 48 hores. 
 
>>> PER OMPLIR EL FULL D'INSCRIPCIÓ, FES CLIC AQUÍ <<<
LES INSCRIPCIONS FETES SENSE PAGAMENT PREVI NO TENEN CAP VALIDESA.
El dia de la prova s'ha de portar imprés el comprovant de l'ingrés i la confirmació de l'inscripció rebuda per e-mail.
 
MÉS INFORMACIÓ: http://cabrilenca.blogspot.com/




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook