Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » October 2011 » Obertes Les Inscripcions Pel Vi Congrés Excursionista Català
Tuesday 18 de October de 2011, 09:36:44
Obertes les inscripcions pel VI Congrés Excursionista Català
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1481 visites

Ja es poden fer les inscripcions per assistir a les sessions del VI Congrés Excursionista Català, que tindrà lloc els dies 12 i 13 de novembre a Barcelona. El tret de sortida del Congrés, però, serà el dissabte 5 de novembre a Lleida, amb un acte que ens recordarà que l’any 1911, ara fa just cent anys, la capital del Segrià acollí el primer congrés excursionista de la història.



La participació al Congrés és gratuïta i oberta a tothom, però cal formalitzar la inscripció omplint el següent formulari. Les inscripcions s’han d’enviar per mail a feec@feec.cat amb l’assumpte “Inscripció Congrés 2011”. En la inscripció també cal reservar, si s’escau, les places d’autocar per anar de Girona, Lleida i Tarragona fins a l’auditori de CosmoCaixa de Barcelona. La FEEC ofereix aquesta possibilitat als participants del Congrés i als seus acompanyants.

D’altra banda també s’ha obert tel termini d’inscripció per participar en el voluntariat del Congrés. Les persones interessades han d’omplir el següent formulari i enviar-lo per mail a pmcongres@feec.cat amb l’assumpte “Vull ser voluntari!”.

Per últim, la FEEC també proporcionarà allotjament a un preu avantatjós per als participants del Congrés que ho desitgin. Les persones interessades poden demanar informació a feec@feec.cat amb l’assumpte “Allotjament Congrés”.

Totes aquestes novetats, a més a més d’informació com ara el programa provisional del Congrés o dels actes de l’inauguració a Lleida (5 de novembre) els podeu consultar a l’espai web del Congrés.   

Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook