Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2011 » Santa Maria De Corcó Acollirà La 10a Fira Del Llibre De Muntanya
Friday 23 de September de 2011, 09:31:05
Santa Maria de Corcó acollirà la 10a Fira del Llibre de Muntanya
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1497 visites

El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre arriba la desena edició de la Fira del Llibre de Muntanya, que tindrà lloc al poble de Santa Maria de Corcó (Osona).

Com en totes les edicions el protagonisme serà per importants editorials, llibreries i centres excursionistes especialitzats, tot oferint el millor de les publicacions relacionades amb el món de la muntanya en tots els seus aspectes. En la fira hi col·laboraran les següents entitats de la FEEC: Club Excursionista de Gràcia, Centre Excursionista de Catalunya, Unió Excursionista de Catalunya, Unió Excursionista de Vic, el Servei General d’Informació de Muntanya, el Centre Excursionista de Taradell i l’Associació Excursionista de Viladrau KD ½ H.

Paral·lelament, es faran presentacions de llibres, conferències i, tal com és habitual, tot un seguit d’activitats complementàries adreçades als visitants de totes les edats.

D’entre les moltes activitats activitats programades pel cap de setmana, diumenge 2 d'octubre a les 16.30 h se celebrarà la taula de debat “La porta oberta al futur: necessitat d’un congrés d’entitats i esports de muntanya?”, moderada per Francesc Sanahuja, president del Club Excursionista de Gràcia. El debat comptarà amb la participació de Jordi Merino, president de la FEEC, Josep Manuel Puente, president del Centre Excursionista de Catalunya, Francesc Roma, historiador i sociòleg, Josep M. Solé i Sabaté, catedràtic d’Història i Víctor Riverola, periodista i escriptor.

Al web de la Fira del Llibre de Muntanya hi trobareu tota la informació detallada així com el programa de la desena edició. 

Informació facilitada per l'organització

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook