Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » August 2011 » Competició De Descens De Barrancs A Llavorsí
Tuesday 23 de August de 2011, 16:32:17
Competició de descens de barrancs a Llavorsí
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1958 visites

Entre el 2 i el 4 de setembre tindrà lloc a Llavorsí  la segona edició d’una competició de descens de barrancs organitzada per l’Associació Esportiva Pallars amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llavorsí i diferents marques, comerços i empreses relacionats amb el descens de barrancs al Pallars Sobirà (Rodcle, Korda’s, Seland).





Ja és la segona edició d’aquest esdeveniment que va reunir l’any  passat  set equips d’arreu de l’estat (País Valencià, Aragó, Astúries…) i com no equips de la zona i d’altres indrets de Catalunya.

La cursa es farà al barranc de les Aubagues o barranc d’Estarón. Un itinerari curt però intens, on els equips, formats per tres persones cadascun, han de demostrar la seva habilitat i rapidesa descendint el barranc en el menor temps possible, seguint una normativa establerta per l'organització en la que es tindrà en compte la seguretat i el respecte pel medi. Els equips que no respectin aquesta normativa tindran una penalització.

Aquesta competició forma part d’un circuit de tres proves que es realitzen en diferents comunitats autònomes. Esperem que l’any que bé hi hagi més proves.

Convidem a tothom a venir i participar en aquest esdeveniment; o simplement venir a veure'l i gaudir de l’espectacle. Hi haurà premis per a tots el participants, un parell de proves sorpresa, concert i sopar de germanor. Animeu-vos!

Per a mes informació podeu consultar el següent enllaç.

Informació facilitada per Sílvia Pineda (directora de l’Àrea Tècnica de Barrancs de la FEEC)

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook