Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2011 » Cursa De La Lluna
Sunday 6 de March de 2011, 19:49:53
Cursa de la Lluna
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2161 visites

 

El Centre Excursionista de Catalunya, en col·laboració amb Vall de Núria, organitzarà el proper dissabte 19 de març la III Cursa de la Lluna, enguany inclosa dins el calendari d'Opens i Populars de la FEEC.

Aquesta peculiar cursa, de caire popular, consisteix en una ascensió al cim del Puigmal (2.913 m) des de la vall de Núria (Ripollès).

La cursa és oberta a tothom i els participants hauran de superar els 940 m de desnivell que separen el santuari de Núria, on es donarà la sortida a les 19.30 h, i el cim del Puigmal, on hi haurà l’arribada.

En acabar, els participants i els seus acompanyants podran gaudir d’un sopar al bar Finestrelles  i un concert de música en directe per celebrar aquesta festa nocturna de l’esquí de muntanya. Al web de la cursa hi podeu consultar totes les característiques de la prova, horaris o les condicions per a formalitzar la inscripció.

Informació facilitada pel Centre Excursionista de Catalunya




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook