Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2010 » Presentació Ruta Del Caracremada
Monday 27 de September de 2010, 16:19:49
Presentació RUTA DEL CARACREMADA
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 4004 visites


RUTA DEL CARACREMADA

Vine a la Presentació de la Ruta, el proper dimarts 19 d'octubre a Barcelona, al local de l'Espai País Valencià situat al Carrer Pere Serafí, 7 (vila de gràcia), a les 20.00 hores.


La ruta del Caracremada serà una ruta circular de 5 dies de marxa, que unirà les principals muntanyes del Pre-pirineu de l’Alt Berguedà i l’Alt Solsonès, tenint com a punt de partida i arribada, els Rasos de Peguera.

L’esmentada ruta, transitarà per part de les muntanyes més emblemàtiques del Pre-pirineu català (Rasos de Peguera, Serra d’Ensija, Pedraforca, Serra del Verd, Serra del Port de Comte, Serra del Busa), i diferents poblacions com Gósol i Sant Llorenç de Morunys.

Serà una travessa practicable durant una llarga temporada, ja que la neu només es present i resulta ser un impediment pel caminant, als mesos d’hivern estricte; la primavera i la tardor son les millors èpoques, i a l’estiu la calor es força acceptable, tenint en compte que la majoria de la travessa discorre entre els 1.700 i 2.200 metres i a la part més baixa (Serra del Busa) hi ha força tram obac i amb la protecció de bosc de coníferes.




Llocs on dormir i menjar | Preus i serveis | Fes la teva reserva  

Preu exclusiu pels socis del Club Exc. Madteam 140 euros
(obligació per participar-hi esta en possessió de la llicencià federativa)

Més Informació 

 


 

 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook