Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2010 » Jornada Tècnica De Meteorologia De Muntanya I Allaus
Wednesday 22 de September de 2010, 11:04:37
Jornada Tècnica de Meteorologia de Muntanya i Allaus
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1768 visites

1285146299_1_56irOLO01o12_dO9_b.jpg

Jornada Tècnica de Meteorologia de Muntanya i Allaus


El proper dissabte 23 d’octubre se celebrarà al Centre Natura Caixa Catalunya de Son (Pallars Sobirà), la 1a Jornada Tècnica de Meteorologia de Muntanya i Allaus, orientada a totes les persones vinculades amb l’entorn de la muntanya, que vulguin especialitzar-se en la meteorologia específica de muntanya i en la previsió de les allaus.

La Jornada, en la qual hi col·labora entre d’altres la FEEC, estarà dividida en dues sessions (matí i tarda). Diversos especialistes en meteorologia exposaran els darrers progressos en previsió meteorològica a la muntanya, els riscos en aquest medi associats a la meteorologia i la previsió d’allaus, entre d’altres conceptes.

La data límit per a formalitzar la inscripció és el 20 d’octubre. La Jornada està limitada a 100 participants. Podeu consultar el programa i totes les característiques del curs al següent enllaç.

Informació facilitada per Jordi Pons

(13/09/10)


El próximo sábado 23 de octubre se celebrará en el Centro Natura Caixa Catalunya de Son (Pallars Sobirà), la 1 ª Jornada Técnica de Meteorología de Montaña y Aludes, orientada a todas las personas vinculadas con el entorno de la montaña, que quieran especializarse en la meteorología específica de montaña y en la previsión de los aludes.

La Jornada, en la que colabora entre otros la FEEC, estará dividida en dos sesiones (mañana y tarde). Varios especialistas en meteorología expondrán los últimos avances en previsión meteorológica en la montaña, los riesgos en este medio asociados a la meteorología y la previsión de aludes, entre otros conceptos.

La fecha límite para formalizar la inscripción es el 20 de octubre. La Jornada está limitada a 100 participantes. Podéis consultar el programa y todas las características del curso en el siguiente enlace.

 






Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook