Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Cuadern d'Entrades March 2015 4a. Trobada De La Secció D'esquí (sem) A La Vall D’aran
Thursday 12 de March de 2015, 17:21:00
4a. Trobada de la Secció d'Esquí (SEM) a la Vall d’Aran
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1469 visites


La 4a Trobada de la SEM la farem a la Vall d’Aran, concretament a la Cabana deth Horcalh, refugi lliure que es troba a prop del Pla de Beret i Montgarri.

Dies 28 i 29 de març 2015


Per a tots aquells que volgueu arribar el divendres al vespre us donem la possibilitat de reservar lloc al refugi del Gerdar

PREUS
opció 1: Sopar i dormir divendres (a les 20.00 hores) + esmorzar dissabte | 32 euros
opció 2: Dormir divendres + esmorzar dissabte | 21 euros
opció 3: Furgoneta, altres. | 0 euros

Recordar-ho, si no estàs federat aquests preus has d'afegir 12 euros de l'assegurança temporal pel cap de setmana.

Uns dies abans, es farà una petita reunió per parlar de la trobada, per veure les condicions de la meteo i de la neu, i on podreu començar a fer plans amb el companys de la SEM. Ja us indicarem el lloc de la reunió prèvia.

La data límit per apuntar­se és el divendres 20 de Març. Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a sem@madteam.cat

La idea és trobar-nos al refugi (Cabana deth Horcalh) el dissabte al vespre per sopar tots junts. Possibilitat de plantar tenda al costat de la cabana

Per l’activitat del diumenge, des de la Cabana deth Horcalh surten itineraris cap al Malh de Bolard, Tuc der Òme i Tuc de Parros.

Algunes possibles propostes per la zona són: Montpius, Montcorbison, Tuca de Betren, Tuc de Salana, Cap de Clòsos

Com ja sabeu ni el club ni la secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements i el material adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

OBSERVACIONS:

1 ­ Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2015. En cas de no tenir­ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros).
2 ­ Ser major d'edat i soci del club.
3 ­ Acceptar i acomplir les següents normes:

L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.

El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.

Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la TROBADA es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.

El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes. 

Informació e inscripcions: http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/8/
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook