Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » May 2015 » Convocatòria D’estades D’escalada Per A Joves Al Berguedà
Monday 25 de May de 2015, 09:39:32
Convocatòria d’estades d’escalada per a joves al Berguedà
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1405 visites

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca, del 25 al 28 de juny, les segones estades d’escalada per a joves amb llicència de la FEEC, on hi poden participar nois i noies d’entre 13 i 17 anys, al Berguedà. 

Els objectius de les estades és que els joves practiquin diferents modalitats d’escalada acompanyats d’instructors que els puguin orientar tècnicament. També es volen treballar hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants. També és una gran oportunitat per fer grup entre els joves i que posteriorment es puguin seguir trobant per fer aquesta pràctica esportiva.

Hi ha un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat
prèviament en estades de la FEEC.

Els joves interessats a participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 10 de juny de 2015.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció és de 125 euros i cobreix les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada van a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Formació a través de l’adreça electrònica estades@feec.cat o trucant al 934 120 777.




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook