Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Arxiu d'Articles February 2015 Estades D’esquí De Muntanya Per A Joves De La Feec, A La Cerdanya
Friday 27 de February de 2015, 16:43:50
Estades d’Esquí de Muntanya per a joves de la FEEC, a la Cerdanya
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1131 visites

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC) organtiza les segones estades d’esquí de muntanya, que tindran lloc entre el 28 de març i l’1 d’abril a la Cerdanya. La intenció de les estades és agrupar a nois i noies d’entre 14 i 22 anys perquè practiquin l’esquí de muntanya acompanyats d’instructors perquè els orientin tècnicament.


Hi ha un màxim de 12 places disponibles i els joves interessats han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), o enviar-ho per correu postal o correu electrònic a estades@feec.cat, abans de l’11 de març.

Les estades volen servir, més enllà de formar els joves a nivell tècnic, per treballar els hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants. La setmana anterior a les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC perquè joves i tècnics es coneixin i poder parlar de la organització i altres temes d’interès relacionats.
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook