Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2012 » Runbcn Amb La Marató Per La Pobresa De Tv3
Friday 27 de April de 2012, 16:16:08
runBCN amb la Marató per la pobresa de TV3
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1587 visites

 

Benvolguts amics,
Ha nascut runBCN!!!
 
runBCN ofereix serveis de RUNNING a BARCELONA: rutes turístiques amb guia, rutes esportives, rutes de Trail Running, serveis d’Entrenador Personal i Osteomassatge, preparació i participació en curses, i molt més!!!
Ben aviat us informarem de tots els nostres serveis, però avui us volem presentar la nostra iniciativa solidaria: Corre contra la pobresa!
 
Com molts ja coneixereu, el pròxim 27 de maig, TV3, organitza una acció excepcional: la Marató per la pobresa.
 
 
Durant 20 anys TV3 ha organitzat La Marató per recaptar fons per diverses causes, sempre amb total rigor i transparència.
Ara, davant l'evolució de la crisi i com està afectant a la nostra societat, engega La Marató per la pobresa, una marató puntual sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc".
Segons les últimes dades conegudes, la taxa de risc de la pobresa afecta gairebé un 20% de la població adulta de Catalunya i un 23,4% dels infants i joves.
La Marató per la pobresa vol mostrar les moltes cares de la pobresa al nostre país a partir de persones en situació de risc o d'exclusió social i també a partir de la feina de les entitats que des de fa temps treballen en aquest terreny.
Més informació de La Marató per la pobresa: http://www.tv3.cat/maratopobresa
 
Com col·laborem des de runBCN?
 
L’equip de runBCN no ens volem quedar fora de joc, per això hem pensat que podem col·laborar amb aquesta iniciativa d’una forma senzilla i divertida: corrent!!
El dia abans de la Marató, el 26 de maig al matí, correrem tots junts a Barcelona amb l’objectiu de recaptar fons per La Marató per la pobresa.
El recorregut serà segur, entretingut i assequible a tothom, grans i petits, molt esportistes i menys esportistes. Fins i tot es podrà fer caminant.
 
 - Recorregut: podreu escollir entre 3 distàncies: 2, 5 o 10 km
 
 - Dia: 26 de maig
 
 - Hora: 10:00
 
 - Punt de trobada: Plaça del Mar (Barceloneta) (Autobús 17, 39 i 64. Parking subterrani Pg. Borbó/Pl. Mar)
 
 - Per participar a l’activitat cal fer una aportació mínima de 5 euros per participant que es destinaran íntegrament a La Marató per la pobresa
 
Tots els participants rebran un obsequi de runBCN
 
Inscripcions i Consultes: Per qualsevol dubte envia un correu a info@runbcn.com  o truca al 605.775.392.
 
No et quedis fora de joc i vine a córrer amb nosaltres contra la pobresa!!!
 
L’equip de runBCN.




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook