Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » July 2015 » Trobada De La Secció D'alpinisme A Benasque (agost 2015)
Tuesday 21 de July de 2015, 11:03:30
Trobada de la Secció d'Alpinisme a Benasque (Agost 2015)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1655 visites

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d'Alpinisme (S.A.M.)

En aquesta ocasió farem la trobada a Benasque. Ens trobarem al camping municipal de Senarta dissabte al vespre, on podrem sopar tots i totes junts el que portem. 

Dies 8 i 9 d'Agost 2015

 


imatge extreta del portal web furgow.org

Prèviament, a través del Foro i per e-mail (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

La zona del Parc Natural del Posets-Maladeta ofereix moltíssimes possibilitats: Ascensions , Vies Ferrades, Escalada esportiva, Escalada clàssica, Crestes, Trekking, Excursions...

Activitats per la zona:

- Ascensions: Aneto, Maladeta, Abadias, Pico del Alba, Tuca de Salvaguardia, Pico del Perdiguero...
- Crestes: Cresta de Salenques, Cresta del Alba, Cresta del Medio, Cresta del Portillones...
- Escalada Clàssica: Pico Russell, Pico de laRenclusa, Margalida...
- Excursionisme: moltes excursions per tot el Parc Natural.
- Via Ferrata: Sacs a Benasque.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, casc, corda, etc).

Requisits

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2015. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros).
2- Ser major d'edat i soci del club.
3- Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul·lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a alpinisme@madteam.cat

FORMULARI INSCRIPCIÓ

El Club s'encarrega de realitzar l'inscripció i posar en contacte tots i totes les participants de la sortida
Places: 30
Allotjament: Camping Municipal de Senarta
El preu del camping son 8€ per persona. És una zona d´acampada oberta, no hi han parceles ni electricitat. Hi han wc i dutxes.   
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook