Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Cuadern d'Entrades June 2015 Conferència “consells De La Nutrició I Alimentació En La Pràctica Esportiva”
Tuesday 9 de June de 2015, 11:02:34
Conferència “Consells de la nutrició i alimentació en la pràctica esportiva”
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2 Comentaris | 3496 visites

Proposem una xerrada on s'oferirà als assistents informació sobre els diferents nutrients (hidrats, proteines, greixos) i les repercussions que poden tenir determinats aliments sobre el nostre cos.
 
Dijous 18 Juny 2015
 
Un esportista te uns requeriments diferents i únics, molt diferents dels d'una persona sedentaria. Moltes vegades volem dur una dieta equilibrada i variada oblidant-nos de les necessitats del propi esport. Això provoca que realitzem eleccions alimentaries que poden repercutir negativament en el nostre organisme i la captació d'energia per a finalitzar l'event amb éxit i bones sensacions.


Es per això que proposem una xerrada on s'oferirà als assistents informació sobre els diferents nutrients (hidrats, proteines, greixos) i les repercussions que poden tenir determinats aliments sobre el nostre cos.
 
D'aquesta manera aprendrem a organitzar la propia alimentació en la pràctica d'activitat física i segons la época de la temporada on ens trobem per aconseguir l'energia i nutrients necesaris i d'aquesta manera millorar la recuperació muscular.
 
 
 
 
La conferència es desenvoluparà de la següent manera:
 
1. Introducció a la Nutrició Esportiva.
2. Digestió de l'esportista i problemes digestius.
3. Importància de la hidratació.
4. Aliments i suplements energétics.
 
Hora: 20 h | Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30) - veure mapa
Preu: Socis gratüit / No socis 3€
 
 
Duració de la xerrada: 90minuts + precs i preguntes.
 
Tots els assitents tindràn un menú pre-competició general i, si ho desitgen, podràn gaudir un petit asesorament nutricional amb els nostres experts "in situ".
 
Ponent:
Anna Grifols, dietista i nutricionista esportiva i directora de Nutriexper (Expertos en Nutrición Deportiva)


2 Comentaris
Enviat per Flor Melero el Thursday 18 de June de 2015

Bona tarda,Estic interessada en assitir, aquesta mateixa tarda, a la conferencia de consells nutricionals en la practicta de l esport.Atentament,Flor Melero
Enviat per C.e.madteam el Thursday 18 de June de 2015

Bona tarda Flor, la xerrada es oberta a socis (gratuita) i a no socis (3 euros), apuntat al formulari.http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/200/Gràciesjordi


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook