Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » December 2014 » Preus Llicències 2015 Federació Catalana D´espeleologia.
Wednesday 3 de December de 2014, 11:55:49
Preus Llicències 2015 Federació Catalana d´Espeleologia.
Tipus d'Entrada: CUADERN | 4 Comentaris | 3561 visites

Benvolgut president, benvolguda presidenta,

Us adjuntem la nota de preus per les llicències del 2015. Enguany s’ha contractat una nova pòlissa amb l’asseguradora FIATC.
El número de pòlissa d’accidents esportius es el 57/413.

Les sortides a l'estranger s'han de comunicar per correu electrònic a la Federació Catalana d'Espeleologia al mail fce@espeleo.cat

Cobertures de les llicències federatives

Les activitats que cobreixen les targetes federatives de la modalitat PLUS són: espeleologia, descens de canons i engorjats, alpinisme, canoa kayac, senderisme, esquí de fons, snowboard,esquí alpí (excloent l'esquí alpí fora de pista), caminada amb esquís o raquetes, escalada en roca o obstacles artificials, bicicletes de muntanya tot terreny, ús de "vies ferrates" i capbussament en totes les seves formes. La BÀSICA només cobreix espeleologia i descens de canons i engorjats.

Preus Llicències 2015 (descarrega PDF)

Pòlissa Menors UFEC temporada 2014-2015 (MAPFRE)

Us adjuntem tota la informació actualitzada en referència a la pòlissa de menors de 16 anys de la UFEC, per aquesta temporada 2015.

Els documents són:

- Resum cobertures (inclou les millores que s’han donat aquesta temporada)

- Normes d’actuació en cas d’accident.

- Nova declaració (part) d’accidents, on s’ha d’indicar la Federació a la que pertany l’accidentat.

- Centres concertats, tot i que la companyia recomana trucar al telèfon d’assistència, pels canvis que puguin haver durant l’any.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol menester que necessiteu.

Cordialment,
Hilari Moreno i Castelló
President

FEDERACIÓ CATALANA d'ESPELEOLOGIA
C. del Mas Casanovas, 66
08025 Barcelona


4 Comentaris
Enviat per Monicacornudella el Tuesday 9 de December de 2014

“Bones,a qui m'haig de dirigir per tramitar la llicència 2015?”
Enviat per C.e.madteam el Tuesday 9 de December de 2014

“Bones Monica envian's un mail a info@madteam.orgGràciesjordi”
Enviat per Marc Brunet Soci 7937 el Monday 15 de December de 2014

“Bones! La meva consulta és sobre la llicència. Faig muntanya i submarinisme, pel que tinc llicència FEEC-FEDME C per una cosa i llicència de la FECDAS per l'altra. En total uns 200 euros. Sembla que pels 84 euros de la B1 de la FCE em cobreix tot i a tot el mon. És interessant? No sé però si aquesta en dona dret a descomptes com la FEEC-FEDME en regugis i tal. De tota manera amb el que m'estalvio tampoc importa massa. Em podeu assessorar al respecte? Gràcies i salut!”
Enviat per Niinuu el Tuesday 16 de December de 2014

“Bon dia! Estava interessat en aquest any en federar-me per la llicéncia de espeleo ja que veig k amb la B1 plus entra també alpinisme a tot el món.El meu dubte és que al Febrer marxu a Equador a fer andinisme i voldria saber si hi ha algún límit per alçada o algun plus o alguna cosa o queda cubert completament.Una altre pregunta és quan val la quota de soci i quan seria el preu final afegit als 84 euros”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook