Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » September 2014 » Trobada De La Secció D´alpinisme (sam)
Monday 1 de September de 2014, 22:41:57
Trobada de la Secció d´Alpinisme (SAM)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1365 visites

Aquesta activitat consisteix en una trobada dels membres de la Secció d'Alpinisme (S.A.M.).

L'objectiu d'aquesta trobada es reunir a tota la gent que vullga implicar-se en aquesta Secció. Per una banda s'exposarà una proposta d'activitats i calendari per la Temporada 2014-15 i a continuació s'obrirà pas a tota mena de propostes i comentaris per part del assistents.

Volem que la SAM siga fruit de la participació de tots i que la sentim nostra. En aquest sentit, i com ha sigut sempre, el Club posarà tots els mitjans possibles per a poder portar a terme les propostes de la Secció. 

Dies 20 i 21 de Setembre 2014

Dissabte: durant el dia no hi han activitats de muntanya col•lectives, però aprofitant que estem a l'entorn del Pedraforca, es pot aprofitar el dia escalant o caminant.

Al vespre passarem un documental. A continuació, soparem tots plegats.

Diumenge: després d'esmorzar, es farà la presentació de la proposta de la Temporada SAM 14/15 i es recolliran i comentaran totes les propostes dels assistents. A continuació, podrem acabar la jornada fent una ascenció/excursió i dinant tots plegats. No hi han activitats col•lectives.

Pernocta a la Casa de Colònies Pedraforca - veure mapa situació
http://www.colonieselpedraforca.com/
Ctra. de Guardiola a Saldes, km 13
Saldes

El Club s'encarrega de fer la reserva per totes les persones inscrites, en règim de mitja pensió per al dissabte dia 21 de Setembre

Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat amb antel•lació l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, casc, corda, etc).

Inscripció

Per motius de la reserva, es demana que totes les persones interessades formalitzen la inscripció abans del 20 de Setembre.

El pagament integral serà necessari per a formalitzar la reserva. En cas d'anul•lació, fins a una setmana abans de la trobada, es tornaran els diners. Si es cancel•la la reserva a posteriori, es cobrarà l'import que demane el refugi en concepte de "paga i senyal" per les baixes d'última hora.-ne

Places: 32

Preus mitja pensió: (sopar i dormir dissabte, i esmorzar diumenge)
adults 30 euros
nens (4-12) 26 euros

Només sopar: 11 euros

No esta inclosa l'assegurança. Si la necessites cal afegir 12 euros. 

INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS:http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/176/




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook