Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » September 2014 » Excursions Al Voltant Del Pantà De Sant Antoni
Monday 8 de September de 2014, 09:54:15
Excursions al voltant del Pantà de Sant Antoni
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1126 visites

Dies 12, 13 i 14 Setembre 2014

Disfruteu de 3 excursions matinals en un territori poc conegut, de pas cap al Pirineu, però d’una bellesa diferent i un gran atractiu: “lo lago” de sant Antoni.

Acabeu les excursions amb un bany més que merescut i passejades en kayak, fent turisme pel territori, assaborint la seva gastronomia.

Divendres 12 de setembre: (riba est del pantà)
Sant Corneli: ascensió a un cim – excel•lent mirador sobre el pantà, la conca Dellà el Montsec al sud i el Pirineu al nord Pel voltant del cims queden nomborses restes de trinxeres, tràgic record de la Guerra Civil.

Dissabte 13 de setembre: (riba est del pantà)
Esglaons de Pessonada: una excursió a la cinglera de Pessonada superant el graó, una fàcil camí equipat, un camí tradicional, avui d’excursionstes.

Diumenge 14 de setembre: (riba oest del pantà)
La Serra: excursió a la serra, excel•lent mirador de la Terreta, el paradís dels voltors. El camí transcorre per un territori conglomerat que ha esculpit formes curioses que retallen el cel.

Aquesta proposta d’excursions està pensada per a que els participants se sentin lliures de gaudir de la resta del temps fent el que més els hi vingui de gust: turisme, gaudint del lago, descansant...

Els usuaris trien i reserven l’allotjament que més els convingui o ho fem nosaltres directament prèvia sol•licitud.

El grup es reunirà cada dia a l’hora convinguda per realitzar l’excursió.

La resta del temps és lliure, això no treu que es puguin organitzar altres activitats o trobades conjuntes proposades sobre la marxa.

OBSERVACIONS: Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa 2014, en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal pels dies de l'activitat (6 euros per dia)

Inscripcions: http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/179/




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook