Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » June 2014 » Estada Estival 2014 Als Alps Del C.e. Madteam
Saturday 28 de June de 2014, 14:48:57
Estada estival 2014 als Alps del C.E. Madteam
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1006 visites

Des del C.E. MADTEAM i la Secció d'Alpinisme (S.A.M.) us volem engrescar a tots els socis i acompanyants del Club a participar a la nostra 3ª Estada Estival als Alps, en aquesta ocasió als Alps Penins.  

Del 2 al 10 d'Agost 2014
 

Aquest any el lloc triat és Valpelline (Vall d'Aosta). Valpelline és una localitat d'uns 600 habitants, des de la qual es pot accedir a diferents valls i cims. Obviament, l'alpinisme és l'activitat més destacada, però també es poden fer multitud d’activitats esportives i de lleure: excursionisme, btt, escalada, ferrades, etc.  
 
¿Per què Valpelline? La proposta busca per una banda descobrir una zona dels Alps que molts de nosaltres desconeixem i al mateix temps evitar les aglomeracions d'altres valls valdostanes més famoses, com la de Gressoney i Cervinia.
 
S'allotjarem al camping Gran Combin (www.grandcombin.com), que compta amb bons serveis i el preu és raonable. 
 
 
L'Estada consisteix en una trobada de socis i acompanyants en la qual poder conèixer gent i realitzar activitats de muntanya de forma lliure i no programada.
 
Per tant, els participants faran el seu propi calendari, amb camp base al càmping  Grand Combin de Valpelline, els dies que cadascú vullga, entre el 2 i el 10 d'Agost
 
En aquest sentit, farem reunions prèvies i teniu a disposició el Foro de la S.A.M. Per tal de compartir propostes i trobar companys de cordada. 
 
Dels cims que es poden fer per la zona destaca la Dent d'Herens, un cuatremil tècnic i diversos cims de més de 3000m: Mont Velan, Tete de Valpelline, Tete Blanche, etc. I si es desplacem alguns km tenim cims a l'abast tan mítics con el Cervino, Breithorn, Pollux, Castor, Lyskamm, Punta Gnifetti, etc...inclús Gran Paradiso, una miqueta més lluny.
 
 
REQUISITS
La trobada va dirigida a tot tipus de públic i nivell, i aficionats a qualsevol modalitat d'esport de muntanya, ja que la zona triada permet la pràctica de tota mena de disciplina esportiva.
 
Si es pretén fer activitats a la muntanya:
 
Llicència: és MÉS QUE RECOMANABLE comptar amb la Llicència federativa modalitat D o superior del 2014, o en el seu cas, una assegurança que la substituexi.
En aquest cas no hi ha possibilitat de obtenir una llicencia temporal a través del club, però si que hi ha la possibilitat de demanar l'ampliació a la modalitat D. Consultar en info@madteam.org.
 
Material: Roba tècnica i material adequat segons activitat a realitzar
 
INSCRIPCIÓ
Si estàs interessat en vindre a l'Estada, envia'ns les teues dades i es posarem en contacte en tu. 
 
 
En relació a l'allotjament, els camping generalment no fan reserves i tampoc en aquesta ocasió el Club s'encarregarà de les mateixes; per tal de que cadascú trie pel seu compte els dies que romandrà al camping.
 
El proper 8 de Juliol s'organitzarà a Barcelona una reunió informativa sobre l'Estada. Informarem amb antelació sobre la data i hora.
 
Mentrestant, per dubtes general, inscripció, logística, etc, contacteu amb la Secció d'Alpinisme (alpinisme1@madteam.org).
 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook