Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » January 2014 » Sortides Amb Raquetes De Neu I Esquís De Fons
Friday 3 de January de 2014, 16:25:04
Sortides amb raquetes de neu i esquís de fons
Tipus d'Entrada: CUADERN | 3785 visites


Estimats amics, us donem a coneixer un bon grapat d'activitats a realitzar el cap de setmana o un dia (dies 18 i 19 de gener) amb raquetes de neu o esquís de fons.
 
Estimados amigos, os damos a conocer unas cuantas actividades a realizar el fin de semana o un solo dia (dias 18 y 19 de enero) con raquetas de nieve o con esquís de fondo.
 
 

 
RAQUETADA: Apropa't a la neu, gaudeix de l'hivern!
 
Dia 18 de gener 2014 - Més info
 
Les raquetades són sortides d’iniciació a les raquetes de neu que ens permetran descobrir racons emblemàtics del Pirineu nevat més proper. Observarem i entendrem la distribució de la neu, i com aquest i altres factors condicionen la tria de l’itinerari. Un guia ens explicarà una mica d'història, tècnica i altres aspectes relatius al món de les raquetes. 
 

Curs de raquetes de neu (excursionisme hivernal) 
Dies 18 i 19 de gener 2014  -  Més info
Curs dirigit a tots els excursionistes que volen fer excursionisme amb raquetes de neu. Amb l’objectiu de dotar-los dels coneixements necessaris per preparar i realitzar activitats en el medi hivernal com excursions a cims d’alta muntanya, travesses pels Pirineus, Pre-Pirineus. Ensenyar les tècniques de progressió per terreny nevat tipus nòrdic. 
 
 


Cap de setmana nòrdic
Dies 18 i 19 gener 2014 - Més info
Curs d'iniciació de cap de setmana per iniciar.nos en l'esquí de fons 
 
 


Raquetes a la lluna plena!!
Dies 18 i 19 de gener 2014 - Més info
Els clars de la lluna plena es una sortida oberta i col·lectiva que organitza Madteam conjuntament amb el club d’amics de la pakocrestas.com. Anirem a passar el cap de setmana al massís de la Torreta de l’Orri (Pallars Sobirà i l’Alt Urgell), tot coincidint amb la lluna plena que aprofitarem per fer una passejada nocturna.




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook