Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » October 2013 » Madteam - Promoció Octubre - Camp Base
Thursday 31 de October de 2013, 11:44:58
MADTEAM - PROMOCIÓ OCTUBRE - Camp Base
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1862 visites

El nostre Club ha arribat a un acord amb la botiga Camp Base Sant Cugat i les marques FIXE - MILLET - BOREAL, a través del qual, cada mes ens envian una oferta de productes amb preus especials pels socis del Club.
 
Us adjuntem oferta del "Productes Octubre 2013", vàlida únicament des del dijous 31 d'octubre fins al divendres 08 de novembre.
 
 
Si esteu interessats en aquests productes, heu de fer la compra a través de la botiga online http://campbase.es/es/, indicant que sou socis del MADTEAM i amb el vostre número de soci.
 
Salutacions
C.E. Madteam


Estimados socios,
 
Nuestro Club ha llegado a un acuerdo con la tienda Campo Base Sant Cugat y las marcas FIXE - MILLET - BOREAL, a través del cual, cada mes nos envian una oferta de productos con precios especiales para los socios del Club.
 
Os adjuntamos oferta de los "Productos Octubre 2013", válida únicamente desde el jueves 31 de octubre hasta el viernes 08 de noviembre.
 
Si está interesado en estos productos, debes hacer la compra a través de la tienda online http://campbase.es/es/, indicando que sois socios del Madteam y con tu número de socio.
 
Saludos
C.E. Madteam




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook