Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » July 2012 » Excursions Amb Trineu De Gossos Sense Neu
Thursday 26 de July de 2012, 09:27:17
Excursions amb trineu de gossos sense neu
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2082 visites

 

Excursions amb trineu de gossos sense neu
 
Excursions per la Molina en trineu de rodes  tirat per gossos. Durant les èpoques que no tenim suficient neu, entrenem i fem els passejos sobre terra, medi al qual els nostres gossos estan perfectament adaptats. En aquesta activitat ens haurem d’adaptar, més que mai , a la temperatura per tal de garantir el benestar dels nostres gossos. Per tant, realitzarem l’activitat a primera hora del matí i a partir d’última hora del vespre.
 
Utilitzarem un carro especialment pensat per aquest fi, on la sensació de velocitat serà acusada i l’ajuda dels passatgers imprescindible per la conducció. La capacitat de transport del nostre carro és de dos passatgers més el múixer. Realitzem passejos pels boscos de La Molina, de 3, 5 , i 10 km i excursions a mida per altres zones de la nostra comarca i voltants.
 
Sempre tindrem en compte la meteorologia per dur a terme la nostra activitat, buscant en tot moment la satisfacció dels nostres clients i el benestar dels nostres gossos.
 
Totes  les nostres activitats inclouen, passeig, assegurança de responsabilitat civil, múixer titulat i refrigeri.
 
Preus:
Estació d’esquí de La Molina:
 
-Adults 5 km:      1 persona 45 €         2 persones 60 €
-Adults 10 km:    1 persona 60 €         2 persones 90 €
-Adults 15 km:    1 persona 75 €         2 persones 120 €
 
En els passejos i excursions sobre terra la capacitat màxima del nostre carro és de 2 persones, tot i així si la mida dels ocupants extres ( nens) ho permet, podem portar fins a 1 o 2 persones  més amb una recàrrec de 10, 15 o 20 euros per ocupant extra i en funció del quilometratge escollit.
 
* Infants menors de 5 anys gratuït, sempre acompanyats d’un adult.
* Nens, edat entre 5 i 12.
 
Excursions
Podem realitzar excursions per altres indrets de la comarca sempre en funció de la climatologia. Per excursions i passejos fora de les ofertades, pregunteu pels preus i informació addicional sense cap compromís, dins a les nostres possibilitats i manera d’entendre el múixing,  ens adaptarem a les vostres demandes.
 
Entenem les excursions com un pas més enllà dels passejos, ens endinsarem per paratges feréstecs  que ens permetran viure el múixing més autèntic, muntarem el tir, avituallarem els gossos i en tindrem cura i si cal baixarem del trineu per donar un cop de mà als nostres companys, els gossos.
 
Mes informació a info@llibreriahoritzons.com o al 93 451 30 97
 
 
versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook