Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » June 2012 » Trekking Gokyo-cb Everest + Island Peak (6.189 M)
Monday 18 de June de 2012, 17:24:52
Trekking Gokyo-CB Everest + Island Peak (6.189 m)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 5 Comentaris | 2314 visites

Descripció

Dia 1: Sortida del vol a Kathmandú.

Dia 2: Arribada a Kathmandú

Recepció a l'aeroport i trasllat a l'hotel. Xerrada explicativa del viatge i del trekking que realitzarem. Nit en hotel.

Dia 3: Preparatius i visita turística a la vall ia la ciutat de Kathmandú

Aquest dia visitarem la ciutat i la vall de Kathmandú, les nostres visites inclouran entre altres la Durbar Square, el Temple de Swayambhunath, la Stupa de Boudhanath i el Temple de Pasupatinath. Nit en hotel. 

Dia 4: Vol a Lukla i trekking fins Phakding (2.652m) - 3 hores

Transfer al matí a l'aeroport per prendre el vol a Lukla. Organització del material i inici del trekking fins al poblet de Phalding. En el camí podrem observar la verda estampa de la vall amb boniques vistes sobre el Kusum Kangguru (6367 m). Nit a guesthouse amb pensió completa.

Dia 5: Trek fins Namche Bazaar (3440m) - 6 hores

La nostra caminada seguirà la vall del riu DUDH Kosi, ascendint entre boscos de pins i cedres de l'Himàlaia fins arribar a la capital dels xerpes, Namche Bazaar. La vila de Namche és un històric punt de pas de mercaders nepalesos i tibetans que intercanviaven sal, carn i tèxtils. Avui en dia s'ha convertit en el centre d'operacions dels trekkings i expedicions que es dirigeixen cap a la muntanya Everest. Nosaltres romandrem dos dies a Namche per aclimatar bé. En aquest període visitarem els mercats locals i caminarem pels voltants. Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

Dia 6: Aclimatació, caminada a l'Everest View hotel (3900m) - 3/4 hours

Dia d'aclimatació, caminarem muntanya amunt fins arribar a l'aeroport de Syangboche (3700m) i puja fins el Mt Everest View Hotel per poder contemplar una bonica panoràmica de l'Everest, Lhotse, Amadablam, Tawache etc. En el camí de tornada i després del dinar visitarem el Museu de la cultura Sherpa i l'exposició fotogràfica de la muntanya Everest photo Gallery. Allotjament en guesthouse amb pensió completa. 

Dia 7: Trek a Dole (4200m) - 5 hores

Començarem per un fàcil sender fins a arribar a Kyangjuma per després ascendir per la vall entre boscos de rododèndrons, ginebres i grans coníferes. Durant el camí passarem al costat de nombroses Kharkas, assentaments xerpes utilitzats per al pasturatge dels ramats de iacs. Després passarem per Tongba (3950m) i Gyele (3960m) abans d'arribar a Dole. Les vistes des d'allà sobre el Khumbila i el Tawache (6542m) són magnífiques! Allotjament en guesthouse amb pensió completa. 

Dia 8: Trek a Machhermo (4400m) - 5 hores

Pujarem fins Lambara a 4220 m i Luza a 4360 m. Aquest tram de camí és més costerut i puja entre matolls de ginebre. Passarem al costat d'algunes Kharkas abans de creuar sota els contraforts de la muntanya i d'aquesta manera arribarem a Machhermo (4410m). Diuen els locals, que aquí a Machhermo va ser on el 1974 el Yeti va matar 3 iacs i va ferir una dona xerpa, aquest és considerat com l'esdeveniment més clar de l'existència d'aquest ésser. Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

Dia 9: Trek al Gokyo Lake (4700m) - 4 hores

Començarem el dia pujant a un promontori amb unes excel · lents vistes tant de la vall que anem deixant enrere com del Cho Oyu (8201 m) que domina la vall cap al nord. Més enllà d'aquest turó la vall s'eixampla i el sender passa per Pangka (4390m) per després baixar abans de començar l'ascens fins a la morrena terminal de la glacera Ngozumpa. Pujarem la empinada morrena fins a arribar a un petit llac (4650m) on se sol albirar ànecs i altres aus. Seguidament el camí puja una mica i arribem al final de l'etapa (4690m). Allotjament en guesthouse amb pensió completa. 

Dia 10: Pujada al Gokyo Ri (5360m) - 4 hores

Ens aixecarem aviat per l'ascens fins al Gokyo Ri, punt panoràmic del grup del Mahalangur Himàlaia. Ens portarà unes 2 hores arribes fins al cim que ens obsequiarà amb unes excel · lents vistes sobre els cims del Cho-Oyu, Gyachung Kang, Everest, Lhotse, Makalu, Cholatse, Tawache i una bonica vista de la glacera Ngozumpa, el més gran del Nepal. Finalitzada l'activitat descenderos de nou a Gokyo per descansar i prendre el menjar i una tassa de téThen Decent to Gokyo and relax with your Lunch & hot tea. Allotjament en guesthouse amb pensió completa. 

Dia 11: Trek a Thangna (4500m) - 4 hores

Trekking fins al peu del coll Cho La. Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

Dia 12: Encreuament del coll Cho La (5300m) i trek a Dzongla (4710m) - 7 hores.

Aquesta serà la jornada més llarga del trekking i per tant caldrà aixecar-se sobre les 5 del matí per aconseguir arribar a dalt del coll sobre les 9-10 per tenir bones condicions meteorològiques. Creuar el pas amb mal temps, vent o neu pot ser exposat per la qual cosa val la pena matinar. Des de dalt, si el temps ens ho permet, podrem gaudir d'unes boniques vistes abans de descendir fins Dzongla. Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

Dia 13: Trek a Lobuche (4910m) - 4 hores

Avui tenim per davant un dia tranquil i descansat amb una curta caminada fins Lobuche i descans de la dura jornada d'ahir. Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

Dia 14: Trek al Camp Base de l'Everest (5400m) i tornada a Gorak Shep (5181m) - 8 hores

Una camianta d'unes dues hores ens portarà fins Gorak Shep per després seguir fins al Camp Base de l'Everest. No serà molta l'altura a guanyar, però el camí realitza nombrosos puges i baixes, que combinats amb l'altitud, faran que la jornada sigui dura i exigent. En unes 3 hores arribarem al Camp Base, on podrem observar la gegant cascada del Khumbu, per on les expedicions que es dirigeixen al cim de l'Everest han de circular. Volta a la tarda a Gorak Shep. Allotjament en guesthouse amb pensió completa. 

Dia 15: Ascens a Kalapattar (5545m) i trek fins Dingboch - 7 hores

El dia s'iniciarà amb l'ascens fins Kalapattar (5545 mtrs.), El clàssic mirador de l'Everest, on podrem contemplar una colossal panoràmica sobre l'Everest i el Nupse així com altres imponents pics com el Pumori. Després baixarem de Nou a Gorak Shep per prendre l'esmorzar per després continuar el nostre trek en descens fins Dingboche (4410m). Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

OPCIÓ ASCENS ISLAND PEAK 

Dia 16: Dingboche al camp Base de l'Island Peak (5240m) - 6 hores

Des Dingboche seguirem la vall del riu Imja amb boniques vistes sobre l'Ama Dablam fins arribar a les morrenes que descendeixen des de la paret del Lhotse. Després arribarem a l'emplaçament del camp base, on tindrem a la nostra disposició un cuiner per a la nostra alimentació. Després del dinar hi haurà una xerrada i pràctiques de progressió glacera amb els guies, taller de material, tècnica de yumareo i ús de les cordes. Allotjament en tendes de campanya i pensió completa.

Dia 17: Ascens al Island Peak (6.189 m) i descens fins Chhukung - 10 hores

Començarem l'ascens ben aviat, generalment cap a la una de la matinada. Al principi de la ruta escalarem una rampa de neu que ens portarà a l'aresta somital i d'allí al cim. En l'escalada dels guies fixaran cordes si cal i es progressarà amb piolet i yumar. Després de gaudir de les vistes des del cim, baixarem per la mateixa ruta i prosseguirem fins Chhukung. Pernocti.

OPCIÓ SOL TREKKING (enllaça la jornada 15 amb la que seria la jornada 18)

Dia 18: Trek a Tengboche (3860m) - 6 hores

A poc a poc anirem deixant enrere les grans muntanyes creuant els poblets de Dingboche, Orsho, Shomare i Pangboche fins a assolir un pont penjant sobre el riu Imja Khola. El creuarem i seguidament enfilarem gradualment fins Debouche i finalment fins al monestir de Tengboche. Allotjament en guesthouse amb pensió completa. 

Dia 19: Trek a Namche Bazaar - 6 hores

Descens fins Pungki Thanka i ascens fins Namche. Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

Dia 20: Trek to Lukla (2800m) - 5 hores

Descens per la vall del DUDH Kosi fins Lukla. Allotjament en guesthouse amb pensió completa.

Dia 21: Vol de tornada a Kathmandú (1310m)

Vol de 30 minuts fins Kathmandú. Si el temps ho permet podrem observar algunes muntanyes des de l'aire. Nit en hotel. 

Dies 22-23: Vol de tornada a casa

Després d'esmorzar, transfer a l'aeroport de Marràqueix per agafar el vol de tornada a casa.

 

clica al mapa per veure'l més gran
 

Accessos

SERVEIS INCLOSOS

• Recepció a l'aeroport i trasllat a l'hotel en vehicles privats

• Tres nits a Kathmandú en hotel de 2 * amb esmorzar inclòs

• Vol Kathamandú - Lukla (anada / tornada)

• Alimentació completa (esmorzar, dinar i sopar) durant el trek i l'ascens

• Abastament d'aigües per al trekking i l'ascens

• Permís de trekking (TIMS)

• Permís d'accés al Parc Nacional Sagarmatha

• Permís d'ascens a l'Island Peak

• Taxes governamentals i altres royalties

• Allotjament en albergs i guesthouse durant el trekking i en botigues durant l'ascens

• Guia oficial de parla anglesa per al trekking i l'ascens

• Guia de parla española en les visites turístiques a Katmandú 

• Portadors, inclòs el seu menjar, equip, salari i segur

• Equip grupal d'escalada (cordes, cargols de gel, estaques, etc)

• Jaqueta de plomes i sac de dormir per al trekking

• Samarreta de record i certificat de realització del trekking

SERVEIS NO INCLOSOS

• Vol internacional (preu aproximat 630 €)

• Dinars i sopars a Kathmandú

• Entrades als monuments de la ciutat

• Material personal (botes, bastons, piolets, grampons, frontal, etc)

• Paga i senyal per a les escombraries (250 US $). Es reemborsa al final del trekking.

• Assegurança de viatges i assegurança de muntanya (imprescindible llicència federativa amb cobertura mundial)

• Visat d'entrada a Nepal (es pot tramitar a l'ambaixada de Madrid o Barcelona (50 euros) o bé obtenir-la a l'arribada a l'aeroport de Kathamandú. (40 US $). Cal portar 2 fotos de carnet.

• Altres conceptes no esmentats en l'apartat anterior.


Requisits


Sortida Octubre 2012

Data a convenir pels participants

Sortida garantida a partir de 4 persones. (Vol des de 630€)

Indicar les dates que et vagin bé a l'apartat d'observacions

PREUS - (en base a 4 persones, grups més grans consultar descomptes)

OPCIÓ TREK + ASCENS ISLAND PEAK:

No socis: 1.500 € - Socis C.E. MADTEAM: 1.420 € (5% descompte)

OPCIÓ SOL TREK:

No socis: 1.250 € - Socis C.E.MADTEAM: 1.190 € (5% descompte)

Dubtes o consultes al respecte, podeu enviar un mail a David Taurà : david.taura@gmail.com

INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS: http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/60/

 

 
versión en castellano


5 Comentaris
Enviat per Toniexhi el Tuesday 19 de June de 2012

“Hola, me gustaria saber si este trekking lo haceis cada año, sinó este algun otro similar. Este año lo descartamos, pero de cara al año que viene, a mi mujer y a mi nos gustaria hacer algo similar. Que envidia, tiene muy buena pinta. Muchas gracias y saludos!!!!”
Enviat per C.e.madteam el Tuesday 19 de June de 2012

“Hola, cada año alguna cosa proponemos, el año pasado fue Perú. No se si el proximo saldra el mismo.saludosjordi”
Enviat per Dave el Wednesday 20 de June de 2012

“Ya están correctos los precios finales !! Ala a apuntarse !!”
Enviat per Dave el Tuesday 3 de July de 2012

“De momento se están barajando dos salidas... o el día 1 o el día 6 de octubre. Venga animaros y apuntaros al viaje.”
Enviat per Ayanami el Saturday 8 de September de 2012

“este tipo de viajes , solo los haceis una vez al año??”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook