Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » June 2012 » Travessa La Porta Del Cel 2012
Friday 1 de June de 2012, 13:06:14
Travessa La Porta del Cel 2012
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2305 visites

Bon dia
Us enviem informació del circuit La Porta del Cel per si és de l’interès dels vostres socis.
Gràcies
Caminar per la Porta del Cel pot tenir premi

Sabem que el regal més important és poder gaudir dels paisatges fent aquesta travessa excepcional, i si el temps ens acompanya, molt millor. Però a més gràcies a les botigues Aresta.com i GORE-TEX®, organitzem un concurs amb 2500 euros en premis entre tots els inscrits que portin la targeta segellada amb els 4 refugis del circuit: Graus, Certascan, Pinet i Vallferrera.

1.      3 PREMIS Equipació tèxtil valorada en 500 € CADA UNA.
2.      1 PREMI Equipació tèxtil valorada en 250 € entre els veïns participants al Pallars Sobirà o Jussà.
3.      1 PREMI Equipació tèxtil valorada en 250 € per la persona que hagi fet una millor divulgació de la seva experiència a la ruta, ja sigui a la premsa, televisió, ràdio, internet, vídeos o fotografies.

Pujarem el pic de Certascan, la Roca Cigalera i fins i tot la mateixa Pica d’Estats que és el cim més alt de Catalunya. Caminarem per França i passarem per multitud de llacs al Parc Natural de l’Alt Pirineu, com el Certascan que és el llac natural més gran dels Pirineus, els Romedos, 
Estats, Sotllo, etc.



Podrem realitzar la travessa de 5 dies des de el 2 de juny fins el 15 de setembre. I perquè no tinguis dubtes mentre camines pots comprar la guia de l’editorial Alpina, baixar-te la ruta pel GPS o llogar-lo i mirar les imatges del satèl·lit.

I si vols posar-te a prova, pots intentar realitzar la ruta en menys de 36 o 24 hores durant tot l’estiu o participant a la Trobada d’Sky runners del dia 28 de juliol, on podràs afegir-te a un grup organitzat i optar a regals exclusius així com al sorteig de 5 premis de 100 euros.
 
Amb el pagament de 30 euros de la inscripció no ens haurem de preocupar per telefonar als refugis i fer diferents ingressos per les reserves, us donarem una samarreta tècnica exclusiva, el mapa de la ruta i si porteu segellada la tarja amb els 4 refugis un regal final a més del concurs.

Hem d’agrair també el suport de Boreal, el Parc Nat. De l’Alt Pirineu, l’editorial Alpina, Grifone i el CAF Ariège.

Us esperem

Informació i reserves: www.laportadelcel.com , info@laportadelcel.com  - T. 704 101 106

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook