Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » April 2012 » Ruta Caracremada - Primavera 2012
Monday 16 de April de 2012, 21:03:00
RUTA CARACREMADA - Primavera 2012
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1219 visites

Finals d'abril i principis de maig és una època perfecta per gaudir de la ruta en tot el seu esplendor. Tot el paisatge està verd i exuberant, els prats plens de flors, la neu ja ha desaparegut o és residual, els dies s'allarguen, la calor encara no estreny, les nits són fresques. Una excusa perfecta per gaudir del millor trekking del Pre Pirineu català.

 

ITINERARI: 
 
1a etapa: Vall d’Aigua d’Ora – Sorribes – Bauma de Sallent – la Cassa Grossa - Portell de Griells - Bonner - Molí d'en Güell - l'Espà - Sorribes - Gósol - Molí de Gósol. Desnivell: 964 metres de pujada i 524 metres de baixada.
 
2a etapa: Gósol – Forat de Torrentsera – Torrent Fosc - Coll dels Belitres – Cap del Verd – Coll de Veis – Prat Major – Coma Pregona – Coll de Port – Tuixén Lavansa .- Refugi de l’Arp. Desnivell: 1.272 metres de pujada – 682 metres de baixada.
 
3a etapa: Refugi de l’Arp – Estació d’esquí Tuixén Lavansa – Clots de Rebost – Tosa Pelada – Pedró dels Quatre Batlles – Portell del Llop – la Bòfia – Estació esquí Port del Comte – Santa Magdalena – Sant Llorenç de Morunys. Desnivell: 623 metres de pujada i 1.438 metres de baixada.
 
4a etapa: Sant Llorenç de Morunys – la Creueta – Collet de les Valls – Pont sobre els Pantà de la Llosa del Cavall – Collet dels Llengots – Creu del Capolat – el Capolatxell (la Presó de Busa) – Creu de Capolat – Casa Vila – Els Colls – Grau de les Collades –Sant Pere de Graudescales – Mirador dels Presidents – Pont de LLinars – Vall d’Aigua d’Ora Desnivell: 879 metres de pujada i 879 metres de baixada.
 
PREU:
 
- Des de 125,00 € Federats de la FEEC / sense tarjeta federativa IUAA.
- Des de 130,00 € No federats a la FEEC / tarjeta federativa IUAA.
- PREU PELS SOCIS MADTEAM: Des de 115,00 euros (més informació)
 
El preu inclou:
- Gestió integral de les reserves per part de l’organització.
- Mitja pensió (sopar, allotjament, esmorzar) en els tres punts de pernoctació escollits, més picnic pel segon , tercer i quart dia de marxa.
- Llençols de sota llit i mantes en els indrets de pernoctació
- Samarreta tèrmica de la ruta
- Mapa i dossier de la ruta.
 
El preu no inclou:
- Servei de guia
- Major número de pernoctacions
- Begudes i cafès extres
- Tot el no especificat en l’apartat anterior.
 
LIMITAT A 15 PLACES PER ORDRE ESTRICTE D'INSCRIPCIÓ
 
Més informació de la ruta: www.rutacaracremada.com
e-mail: caracremada@live.com
Telèfon: 615626813


 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook