Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » March 2012 » Curs D´escalada En Roca (nivell 1)
Wednesday 21 de March de 2012, 10:46:03
Curs d´escalada en roca (nivell 1)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1515 visites

Dies 9, 12-13, 16, 19-20 i 23 de Maig de 2012

T'agradaria iniciar-te en l'escalada en roca? T'atreu l'escalada esportiva? Coneixes les tècniques bàsiques de seguretat i de progressió? Aquí t'oferim un curs d'escalada en roca, que t'ofereix l'oportunitat d'aprendre el que necessites saber sobre aquesta modalitat esportiva.

Objectiu
Dotar a l'alumne d'uns coneixements i unes capacitats que li permetin realitzar amb seguretat l'escalada en roca de vies equipades d'un llarg, de forma autònoma.

La formació està dividida en diferents nivells (1-2-3), seguint un procés ascendent i gradual de tècnica i complexitat, segons els temaris i càrrega horària estandaritzats per l'Escola Catalana d'alta Muntanya (ECAM). Aquest és un curs de nivell 1.

Sessions teòriques

Els dimecres 9, 16 i 23 de Maig, a les 20.00 hores, tindran lloc al local de l'Agrupació Excursionista "Catalunya" a Barcelona, carrer Padilla, 255, 1er pis (mercat Sagrada Família) - MAPA SITUACIÓ

- Presentació, objectius i logística del curs
- Equipament i material bàsic
- Nusos principals
- Reunions i despenjades
- Tècniques de seguretat
- Tècniques de progressió i descens (ràpel)
- Coneixement del medi
- Graduacions i croquis

Sessions pràctiques

Dos caps de setmana en els quals es posaran en pràctica de manera supervisada i autònoma els coneixements adquirits en les sessions teòriques.

Llocs habituals: Serra de Prades, Montral, Margalef, Castelldefels, Montserrat, Vilanova de Meià. Pernocta només el segon cap de setmana.

INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS: http://www.madteam.cat/cursos/curso.php/154/

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook