Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » October 2011 » El Raid Del Segre Decidirà La Copa Catalana 2011
Friday 7 de October de 2011, 19:01:43
El Raid del Segre decidirà la Copa Catalana 2011
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1189 visites

 

Per segon any consecutiu el Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes, juntament amb l'equip Raid del Segre-Borges Trail organitzarà entre el 15 i 16 d’octubre el Raid del Segre, prova que enguany tancarà la Copa Catalana de raids d'esports de muntanya de la FEEC.

 
En aquesta edició l’organització ha intentant fer un recorregut apte per a tot el món, amb moltes variants per a tots els nivells. La prova s’iniciarà a la població de Camarasa (Noguera), passant per Alós de Balaguer i recorrerà diferents indrets de la comarca, finalitzant el diumenge a la ciutat de Lleida.
 
 
 
Hi haurà tres categories ben diferenciades: elit (la que puntuarà per la Copa Catalana), aventura i popular.
 
Elit: puntuable per la Copa Catalana. Els equips estaran formats per 3 riders, on un d'ells farà d'assistència. Sempre estaran en carrera 2 dels components. Dues etapes: dissabte 100 km i el diumenge 50 km. Disciplines: BTT, trekking, caiac, patins en línia, escalada, ràfting, ràpel i tir amb arc.
Aventura: equips formats per 2 components i un assistent (no relleu). Dues etapes: dissabte 70 km i el diumenge 50 km. Disciplines: BTT, trekking, caiac, escalada, ràfting, ràpel i tir amb arc.
Popular: equips formats per dos corredors sense assistència. Una etapa el diumenge de 50 km. Disciplines: BTT, cursa a peu, caiac, escalada, tir amb arc i proves especials.
 
Més informació (reglament, horaris, premsi en metàl·lic, inscripcions...) al següent enllaç
 
Informació facilitada pel Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes
 
versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook