Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Cuadern d'Entrades September 2011 Presentació Del Llibre “sol I Amb La Meva Ombra”
Friday 30 de September de 2011, 16:40:09
Presentació del llibre “Sol i amb la meva ombra”
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1617 visites

 

Dijous 6 d'octubre a les 8 del vespre a la Llibreria horitzons del carrer de València 149 de Barcelona
 
Presentació del llibre “Sol i amb la meva ombra”.A peu des del cap de Creus fins  a Fisterra
 
Audiovisual i presentació del llibre de Jordi Colell i Malla acompanyat del poeta Jordi Torres.
 
Que ens podria oferir de nou un viatge com a est, en els anys que corren, on el temps s'ha tornat senyoret de les nostres vides tan atrafegades i que tot s'ha de fer de pressa i per ahir?
 
     
 
Jordi Colell ens ho explica a través d'una experiència viscuda en primera persona. Seguint la ruta a peu traçada bastants anys abans i escrita en un llibre, es va atrevir a deixar per uns mesos la seva vida rutinària, en una ciutat que no li satisfà i en una empresa tèxtil en crisi crònica, i es va anar a emprendre una llarga travessia des del Cap de Creus fins a Fisterra. Davant seu, com a primer repte, començant pels pirineus i caminant mil set-cents quilòmetres fins al Cap de Fisterra (Galícia); intentar esquivar tant com fos possible les moltes fal•làcies del Camí de Sant Jaume (que són moltes!), per escollir el gra de la palla d'un camí tan mític (i místic?) com massificat.     
 
Sol i amb la meva ombra està escrit en un llenguatge propi, de vegades incisiu i mordaç, irònic, introspectiu, descregut però també curiós, poètic, amè…un llenguatge que, com bé diu l'autor, deriva del parla corrent de la gent que troba, de l'entorn pel qual passa, tot fent un trajecte personal, que es va forjant pas a pas. I és que, com tota experiència viscuda amb intensitat, qui no es posa en camí difícilment comprendrà el perquè d'un viatge i un llibre com a est.
 
Aquesta nova obra ens farà plantejar la possibilitat de pensar en els nostres propis camins. Uns camins que estan esperant que ens posem les botes.
 
Al acabar l’acte l’autor signarà exemplars del seu llibre. Per més informació visiteu la nostre plana web, www.llibreriahoritzons.com .
 

Sol i amb la meva ombra.

A peu des del cap de Creus fins al cap de Fisterra
Audiovisual y presentación del libro de Jordi Colell i Malla acompanyat del poeta Jordi Torres.
 
¿Que nos podría ofrecer de nuevo un viaje como este, en los años que corren, donde el  tiempo se ha vuelto señorito de nuestras vidas tan atareadas y que todo se ha de hacer deprisa y para ayer?
 
Jordi Colell nos lo explica a través de una experiencia vivida en primera persona. Siguiendo la ruta a pie trazada bastantes años antes y escrita en un libro, se atrevió a dejar por uso meses su vida rutinaria, en una ciudad que no le satisface y en una empresa textil en crisis crónica, y se fue a emprender una larga travesía  al Cap de Creus. Delante suyo, como primer reto, comenzando por los pirineos, mil setecientos kilómetros hasta el Cabo Finisterre(Galicia); como segundo termino, intentar esquivar tanto como fuera posible las muchas falacias del Camino de Santiago (¡que son muchas!), para escoger el grano de la paja de un camino tan mítico(¿y místico?) como masificado.
 
Sol i amb la meva ombra está escrito en un lenguaje propio, a veces incisivo y mordaz, irónico, introspectivo, descreído pero también curioso, poético, ameno…un lenguaje que, como bien dice el autor, deriva del habla corriente de la gente que encuentra, del entorno por el cual pasa, todo haciendo un trayecto personal, que se va forjando paso a paso. Y es que, como toda experiencia vivida con intensidad, quien no se pone en camino difícilmente comprenderá el porqué de un viaje y un libro como este.
 
Esta nueva obra nos hará plantear la posibilidad de pensar en nuestros propios caminos. Unos caminos que están esperando que nos pongamos las botas.
 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook