Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » September 2011 » Pica Del Canigó (2.784m)
Wednesday 14 de September de 2011, 10:10:46
Pica del canigó (2.784m)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 3174 visites

L'ascensió al Canigó es pot fer per vàries vies, amb diferents graus de dificultat, exposant-se a continuació la més clàssica, probablement per ser la més còmoda, ja que tan sols requereix d'una certa preparació física, que comença al Refugi dels Cortalets.  

 

DIES 15 I 16 D'OCTUBRE DE 2011        

versión en castellano

A RUTA:

Refugi de Cortalets – Cresta del Barbet – Portella de Vallmanya – Xemeneia del Canigó – Pica del Canigó – Pic de Jofre – Refugi de Cortalets.

Temps de camí: 4h sense parades. | Desnivell: 783 m | Pernocta: Refugi de Cortalets (part lliure)

Dificultat: Mitjana (pel tros de grimpada de la xemeneia) | Mapes i informació: Canigó (Sua Edizioak) 1:25.000 – 1:50.000


Si voleu més informació podeu consultar el següent enllaç: http://www.madteam.net/rutas/senderismo/pica-del-canig-per-cortalets.amunt

Viatge: Cotxes particulars

Reunió informativa el Dimecres 5 d’octubre de 2011 a les 20h, a l’Espai País Valencià   

DATA LIMIT INSCRIPCIONS: Dia 4 d'Octubre de 2011

INSCRIPCIONS:
https://www.madteam.org/cursos/activitat.php/40/

Accessos:

Per arribar als Cortalets, cal adreçar-se a la localitat de Prada de Conflent, ja sigui venint de Puigcerdà (per una carretera força sinuosa, la N-116, que passa pel Coll de la Perxa) o bé des de la sortida sud de l?autopista A-9 a Perpinyà Sud, seguint en tot moment les indicacions que menen a aquesta localitat, tractant-se d?una ruta més llarga, però molt més ràpida, ja que pràcticament tot el trajecte es fa per autopista i autovia. Si optem per aquesta darrera possibilitat, just a l?entrada de Prada, hi ha una rotonda que té un trencall que porta a Villerac. Agafem aquesta petita carretera (D-24) que ens duu fins a l?esmentada població, que hem de travessar en la seva totalitat, fins que es converteix en una pista de muntanya.

Requisits

Material obligatori: Roba d'abric, motxilla, menjar, aigua, sac de dormir, màrfega...i el reste de material per una sortida d'alta muntanya.

Obligatori disposar de la Llicència federativa (FEEC-FEDME) , en cas de no tenir-ne la organització pot obtenir una llicencia temporal exclusiva per l'activitat dels 2 dies, a un preu de 10 euros.

  




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook