Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » July 2011 » Salvem El Refugi De Certascan
Tuesday 12 de July de 2011, 10:43:27
Salvem el refugi de Certascan
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2071 visites

SALVEM CERTASCAN!!!

Recollida de signatures a internet: http://www.peticionpublica.es/?pi=P2011N11759
o paper: http://www.certascan.com/documents/11-06-15_signatures.pdf . per enviar a C/ La Costa 10, 25594 Rialp

Gràcies a tots vosaltres des del facebook Salvem Certascan amb correus electrònics, foros, blogs, premsa, ràdio i televisió s’ha anat estenent aquest crit unànime per part dels excursionistes, i ara us demano que em recolzeu en aquesta recollida de signatures ja sigui a internet o en paper i me les feu arribar.

La demanda segueix sent la mateixa des de l’inici i ens recolzen tant els 3 ajuntaments de la Vall com el Consell Comarcal: trobar una solució dialogada entre tots els agents implicats, que la (FEEC) Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya accepti d’una vegada seure’s a parlar i deixin de fer comunicats contradictoris. No es més fàcil parlar
que seguir enfrontats?

Pels que no conegueu encara la situació us faig uns apunts:
https://www.madteam.org/smf/index.php?action=dlattach;topic=2844.0;attach=2094


Després de 28 anys com a guarda del refugi de Certascan, la FEEC vol que ho deixi únicament perquè així li demanen els propietaris de les muntanyes on està ubicat, el refugi passarà a mans privades, segurament ja no el podran utilitzar els excursionistes i desapareixerà la ruta La Porta del Cel, amb la pèrdua de 3000 pernoctacions en hotels i refugis
de la comarca, així com dels llocs de treball que genera.

Per que amb els que vol pactar la FEEC són els mateixos que fa 11 anys van posar un cadenat a les muntanyes i diuen que el refugi és seu, impedint des de llavors el pas de la FEEC, excursionistes, Parc Natural, veïns, Ajuntament, la senyalització de GR, cobrant el doble pel taxi al muntanyenc  que al turista, etc.

La Federació s’ha negat a parlar tant amb el guarda del refugi com amb els Ajuntaments implicats i mai ha donat una versió clara de perquè està actuant d’aquesta manera.

Que la tasca efectuada per l’Alejandro Gamarra queda recolzada pel suport unànime de més de 3000 adhesions al facebook, 1500 correus electrònics enviats a la Federació,
del suport de Centres Excursionistes, dels 3 Ajuntaments de la Vall i el Consell Comarcal en contra de la decisió presa per la FEEC.

Alejandro Gamarra guarda del refugi de Certascan

 



SALVEMOS CERTASCAN!!!

Recogida de firmas en internet:  http://www.peticionpublica.es/?pi=P2011N11759
o en papel: http://www.certascan.com/documents/11-06-15_firmas.pdf . para enviar a : C/ La Costa, 10,  25594 Rialp

Gracias a todos vosotros desde el facebook Salvem Certascan con correos electrónicos, foros, blogs, prensa, radio y televisión se ha ido extendiendo este llamamiento unánime por parte de los excursionistas y ahora os pido si podéis apoyarme en esta recogida de firmas, ya sea en internet o en papel y me las enviéis.

Seguimos pidiendo lo mismo desde el principio y nos apoyan tanto los 3 Ayuntamientos del valle como el Consell Comarcal: encontrar una solución dialogada entre todos los agentes implicados, que la (FEEC) Federación d’Ent. Exc. de Catalunya acepte de una vez sentarse a hablar y dejen de hacer comunicados contradictorios. ¿No es más fácil
hablar que seguir enfrentados.

Si no conocéis la situación os doy unos apuntes:
https://www.madteam.org/smf/index.php?action=dlattach;topic=2844.0;attach=2095


Tras 28 años de guarda del refugio de Certascan, la FEEC quiere que lo deje únicamente porque así se lo piden los propietarios de las montañas donde se encuentra, el refugio pasará a manos privadas, seguramente ya no lo podrán utilizar los montañeros y desaparecerá la ruta La Porta del Cel, con la pérdida de 3000 pernoctaciones en hoteles y refugios de la comarca, así como de los puestos de trabajo que genera.

Porque con los que quiere pactar la FEEC son los mismos que hace 11 años pusieron una cadena en las montañas y dicen que el refugio es suyo, impidiendo desde entonces el paso de la FEEC, excursionistas, Parque Natural, vecinos, Ayuntamiento, la señalización del GR, cobrando el doble por el taxi al montañero que al turista, etc.

La Federación se niega a hablar tanto con el guarda del refugio como con los Ayuntamientos implicados y nunca ha dado una versión clara del motivo de su actuación.

El trabajo realizado por Alejandro Gamarra cuenta con el soporte unánime de más de 3200 adhesiones en el facebook, 1500 correos electrónicos enviados a la Federación, el apoyo de Clubes de montaña, de los 3 Ayuntamientos del valle y el Consell Comarcal en contra de la decisión tomada por la FEEC.

Alejandro Gamarra guarda del refugio de Certascan




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook