Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » June 2011 » Curs D’orientació I Cartografia Bàsica A La Muntanya
Tuesday 21 de June de 2011, 16:56:17
Curs d’Orientació i cartografia bàsica a la muntanya
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1905 visites

L’objectiu del curs en donar les eines bàsiques i essencials per poder-se moure per la muntanya fent servir el mapa, la brúixola i el GPS, saber llegir i interpretar els mapes i saber-se orientar correctament.

El curs consta de quatre sessions teòriques de dues hores de durada cada una i una sortida de pràctiques. Les sessions teòriques tindran lloc a la Llibreria Horitzons, València 149 de Barcelona, de 8 a 10 del vespre els dies 5, 7, 12 i 14 de juliol i la sortida de pràctiques el diumenge dia 17 del mateix mes.

El preu del curs es de 60 € per persona i tots els federats i socis de Madteam tindran un 10% de descompte. Tots aquells que comprin un GPS abans del inici del curs el podran fer de forma gratuïta. Places limitades.

Programa :
1.   Mapes i tipus de mapes. Coordenades. Escales i càlcul de distancies. Corbes de nivell i perfils altimètrics. Morfologia i orografia. Orientació del mapa.
2.   Les brúixoles, parts, característiques i tipus. Com fer servir la brúixola amb i sense mapa.
3.   Orientació a la muntanya, punts de referencia. Condicions de poca o nul•la visibilitat.
4.   GPS, tipus i funcions bàsiques. Mesura de distancies, desnivells, etc. Programari per GPS, CompeGPS i OziExplorer. Mapes, interpretació, transparències. Escaneig i importació de mapes. Tracks i Waypoints.

Descarregat el curs en PDF: https://www.madteam.org/smf/index.php?action=dlattach;topic=2826.0;attach=2067

Informació i inscripcions a www.llibreriahoritzons.com o per correu electrònic a info@llibreriahoritzons.com




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook