Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » February 2011 » Volen Acomiadar El Guarda Del Refugi De Certascan, Al Pallars Sobirà
Wednesday 23 de February de 2011, 15:15:28
Volen acomiadar el guarda del refugi de Certascan, al Pallars Sobirà
Tipus d'Entrada: CUADERN | 11 Comentaris | 2949 visites

El refugi de Certascan, a la comarca del Pallars Sobirà, ha estat guardat durant 28 anys per Alejandro Gamarra, un home que l'ha aixecat i ha creat una ruta d'excursions molt interessants a la zona. Avui és al programa per denunciar que, incomprensiblement, ara el volen fer fora.

 

 


11 Comentaris
Enviat per Rapaz el Wednesday 23 de February de 2011

“Be, molt be. Tot i que no hi havia gaire temps, la postura ha quedat clara. La feec ha tornat a quedar en evidència i no tans sols a la tele li han sabut explicar quines son les raons per fotre'l fora. Ha quedat clar que l'ajuntament fa costat al Jan.SALVEM CERTASCAN!!!”
Enviat per Kalamar el Wednesday 23 de February de 2011

“La feec, sempre la feec =(”
Enviat per Frankie el Wednesday 23 de February de 2011

“La situació realment és ben trista, però la forma de dur l'entrevista per la Sra. Melero i per la "periodista" (?) que l'acompanya és realment patètica... per cert, qui són els "propietaris de la muntanya"???”
Enviat per Betriacum el Wednesday 23 de February de 2011

“Quin penuflo les periodistes. Sembla que baixin de l'hort.ànims al Jan.”
Enviat per Masteler el Wednesday 23 de February de 2011

“l'entrevista podia estar més ben guiada i més ben documentada. Hi ha espai de millora.”
Enviat per Lope el Wednesday 23 de February de 2011

“¡¡Que falta de profesionalidad en los peridistas!!.Alejandro no ha podido emplear el poco tiempo de que disponía.La FEEC.¡¡una pena!!”
Enviat per Rapaz el Wednesday 23 de February de 2011

“Frankie, els propietaris son, uns quans que viuen a BCN i altres a França, i un de sol viu a Lladorre. Estan embroncats amb tota la vall, amb endesa, amb l'ajuntament...........I és necesari recordar que son els propieraris dels terrenys, però no de l'edificació, que es d'Endesa.Els propietaris no donen acces als terrenys ni tant sols a la Generalitat, per tal de fer arreglos ene els camins; tampoc donen acces als gestors del parc per senyalitzar camins. El pont que va cap a broate, s'ha quedat en un tronc per creuar el riu, ja que els "propietaris" no deixen passar per portar materials.......En fi, a aquestos propietaris, la FEEC els dona "cancha", i a mes preten que nosaltres hi traguem amb això, dient-nos imbecilitats.Quina pandilla de garrulos òstia!”
Enviat per Jancertascan el Wednesday 23 de February de 2011

“Gràcies pel vostre recolzament com a club. Realment és per sentir-se orgullós, i suposo que ja heu vist que he estrenat el vostre xaleco. Espero que igual que vosaltres i unes quantes entitats més es vagin afegint totes, perquè aquesta actuació de la junta de la FEEC no té nom.
Potser avui veient la forma en que actua aquesta Junta intentant tallar la llibertat d'expresió no deixant publicar segons quines notícies sobre Certascan a la nostra pàgina de la FEEC , que només publiquen els seus comunicats (si entreu al web de Certascan podreu veure que jo els penjo tots) o amenaçant de denunciar als que exposen temes de la ECAM, sembla que estàn més aprop dels amics del 23 F que del col.lectiu excursionista.”
Enviat per Jam el Wednesday 23 de February de 2011

“Totalment d'acord, vaja "periodistes" fotia pena, sobretot l'acompanyant de la Melero, de on la han tret?Anims Jan.”
Enviat per Mirlo el Thursday 24 de February de 2011

“Molt bé Jan, com lluies el xalequ ehhh...jejejeje. Has estat genial..., a veure ara la Feec com actuara, i si respon, esperem que sigui a millor, que recapacitin la seva decisió, i lluitin pels interessos de les propies entitats i dels excursionistes, que en definitiva som nosaltres...amb la nostra aportació (socis als clubs i clubs a la feec) els que mantenim tot això. Si es la nostra Federació d'Entitats, que lluitin pels espais que utilitzem els muntanyencs...que el pressupost per refugis sigui com cal...no la miseria presupostada, i lo millor seria que el lloguer que es pagar a la feec...es reinverteixi amb millores als mateixos refugis.I si et critiquen perque fas millores al refugi, que també es critiquin a ells mateixos (Picamunt) que total per les destrosses/o xapusses que fan a altres refugis (Vallferrera)...millor deixar-ho com estar, clar ...a no ser que aquí algu s'ompli les butxaques a base d'anar fent obres.”
Enviat per Pirin00b el Saturday 26 de February de 2011

“M'han posat força nerviós les encarregades de guiar l'entrevista... si no deixaven parlar en Jan! Tanmateix, sembla que al final el missatge ha quedat clar, la FEEC no sembla tenir arguments per a procedir com ho està fent, això fa pudor de socarrim!”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook