Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » January 2011 » Respostes I Aclariments: Refugi De Certascan
Wednesday 26 de January de 2011, 13:13:49
Respostes i Aclariments: Refugi de Certascan
Tipus d'Entrada: CUADERN | 7 Comentaris | 2060 visites

Bon dia,

Davant de les comunicacions que estem rebent tots els clubs referents al tema del refugi de Certascan, i donat l'interes i les diferents consultes que ens han fet molts dels socis del nostre club, volíem fer-vos unes reflexions.

La FEEC no pot restar en silenci davant de totes les acusacions.

Els clubs, legítims integrants de la FEEC, necessitem una explicació PUNT per PUNT de totes les acusacions.

La junta del CE MADTEAM, volem saber algunes respostes i aclariments:

1.-Es veritat que ENDESA vol mantenir el contracte que hi ha signat de cessió fins el 2019 sense canvis?

2.-Es veritat que la FEEC ha arribat a un acord amb els propietaris del terreny per deixar-los l'explotació del mateix?

3.-Quina raó hi ha per haver acomiadat al Sr. Gamarra de Certascan i buscar un substitut? La seva feina no era correcte? No complia les clàusules del contracte? Abusava de les instal.lacions en benefici propi? ... per trencar un contracte d'aquest tipus, amb el temps que feia que estava funcionant, cal alguna raó més que la NO COMPAREIXENÇA del senyor Gamarra a una reunió. 

4.- Es compromet la FEEC a continuar amb l'explotació del refugi fins el 2019? Te alguna intenció la FEEC de prorrogar el contracte amb ENDESA?

En definitiva, el comunicat de la FEEC defensant la seva postura sobre aquest tema ens sembla absolutament INSUFICIENT, poc aclaridor, i projecta diversos dubtes, com per exemple la futura política d'explotació 
de refugis que pot agafar la FEEC.

El CE MADTEAM, donat l'allau de comunicacions i consultes rebudes per part dels seus socis, us demana una explicació PUBLICA mes completa i aclaridora. Amb les explicacions rebudes fins el moment, no es poden entendre les accions que s'han portat a cap.

Salutacions cordials,


Jordi Mir Roig
President
Club Excursionista MadTeam
http://www.madteam.cat/

Comunicat enviat a la FEEC dia 26 gener de 2011

 


Buenos días,

Ante la comunicaciones que estamos recibiendo todos los clubs en referencia al tema del Refugio de Certascan, y dado el interés y las diferentes consultas que nos han hecho llegar muchos socios de nuestro club, queríamos haceros unas reflexiones.

La FEEC no puede quedarse en silencio ante todas estas acusaciones. Los clubs, como legítimos integrantes de la FEEC, necesitamos una explicación punto por punto de todas las acusaciones.

La junta del CE Madteam queremos tener respuestas y aclaraciones:

1.    ¿Es verdad que ENDESA quiere mantener el contrato de cesión que existe firmado hasta el 2019 sin cambios?

2.    ¿Es verdad que la FEEC ha llegado a un acuerdo con los propietarios del terreno para dejarles la explotación del mismo?

3.    ¿Qué razón existe para haber despedido al Sr. Gamarra de Certascan y buscarle un substituto?, ¿su trabajo no era correcto?, ¿no cumplía las cláusulas del contrato?, ¿abusaba de las instalaciones en beneficio propio?... para romper un contrato de este tipo, con el tiempo que llevaba vigente, hace falta alguna razón más que la no comparecencia del Sr. Gamarra a una reunión.

4.    ¿Se compromete la FEEC a continuar explotando el refugio de Certascan hasta el 2019?, ¿tiene alguna intención la FEEC de prorrogar el contrato con ENDESA?.

En definitiva, el comunicado de la FEEC defensando su postura sobre el tema nos parece absolutamente insuficiente, poco clarificador y proyecta diversas dudas, como por ejemplo, la futura política de explotación de refugios que puede seguir la FEEC.

El CE Madteam, dado el alud de comunicaciones y consultas recibidas por parte de sus socios, os pide una explicación publica mas completa y clarificadora.

Con las explicaciones recibidas hasta el momento no pueden entenderse las acciones que se han llevado a cabo.

Saludos cordiales.

Jordi Mir Roig
President
Club Excursionista MadTeam
http://www.madteam.cat/

Comunicado enviado a la FEEC dia 26 de Enero 2011


7 Comentaris
Enviat per Pemomo el Wednesday 26 de January de 2011

“Ho estava esperant i aquí el tenim.
Jo estic totalment d'acord amb el comunicat, com a primer pas per definir la posició del nostre Club.

Moltíssimes gràcies, Jordi & Cía!

Salut,
Pere”
Enviat per Monanem el Wednesday 26 de January de 2011

“Dono tot el meu suport a aquesta comunicat del club. La Junta de la FEEC cal que faciliti algunes explicacions més coherents que el comunicat emès, que resulta confús.Gràcies a la Junta del Madteam per aquesta iniciativa. Anem a defensar, amb criteri, allò que creiem millor per la muntanya.Joan”
Enviat per Marky el Wednesday 26 de January de 2011

“Jo també hi estic totalment d'acord.”
Enviat per David P el Wednesday 26 de January de 2011

“Tot el meu suport a la Junta del CE Madteam. Volem explicacions per tot plegat. En Jan no es mereix el que pretén fer la Junta de la FEEC. ”
Enviat per C.e.madteam el Wednesday 26 de January de 2011

“Gràcies companys pel vostre suport.salutacionsC.E. Madteam”
Enviat per Lobogris el Thursday 27 de January de 2011

“Estic decebut per la poca consideració que mostra la FEEC amb el treball del Sr. Gamarra i també em sembla deplorable que es passi a una finalització directa del contracte de gestió només per la manca de poder realitzar una reunió.
Em sembla molt be que com a entitat excursionista demanem explicacions a la FEEC, de quines son les causes reals d'aquest desencontre, dons no acabo de creurem la verssió de la FEEC i potser tampoc la del Sr. Gamarra, de segur que hi ha altres interessos entre mitg i crec que per poder gaudir de les muntanyes amb la seguretat que comporta tenir un refugi on poder guarir-te, necessitem esclarir quina es la situació real d'aquest cas. D'altra banda podem caure en la desidia própia de la societat en la que estem immersos, que només es preocupa quan no hi ha res a fer.”
Enviat per C.e.madteam el Tuesday 1 de February de 2011

“Un nou comunicat de la FEEC”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook