Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » December 2010 » Estades D´iniciació A L´escalada I L´alta Muntanya Hivernal
Saturday 4 de December de 2010, 19:01:28
Estades d´Iniciació a l´Escalada i l´Alta Muntanya Hivernal
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1577 visites

La FEEC organitzarà del 27 al 30 de desembre de 2010 les "V Estades d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta Muntanya Hivernal", que se celebraran, sempre que les condicions de la neu siguin bones, a la serra del Cadí, i que tindran com a objectiu iniciar als joves participants en les tècniques de l'escalada i l'alpinisme hivernal. El termini d'inscripció s'acaba el proper 19 de desembre.
 


El cost de l'estada és de 25 €. El desplaçament fins al lloc de l'activitat anirà a càrrec de cada participant.

La finalitat d'aquestes estades és donar als joves participants els coneixements necessaris per a una bona progressió en el terreny d'alta muntanya hivernal. Tanmateix, els participants hauran d'aportar uns coneixements bàsics d'escalada per a desenvolupar amb èxit les activitats programades.

Programa d'activitats a realitzar

    * Progressió per corredors
    * Progressió en terreny mixt
    * Orientació
    * Coneixement del medi

Participants i inscripcions

Podran participar-hi joves d'ambdós sexes, que acompleixin els següents requisits:

    * Tenir entre 16 i 20 anys d'edat. El menors de 18 anys hauran d'adjuntar un permís dels pares, amb fotocòpia del DNI dels mateixos.
    * Ser titular de la llicència esportiva de la FEEC (modalitat C o D) de l'any 2010.
    * Enviar la fitxa d'inscripció a l'Àrea Social de la FEEC, ja sigui per fax (93 412 63 53), correu electrònic a social@feec.cat o personalment (la Rambla, 41 pral. de Barcelona) amb la referència "Estades d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta Muntanya Hivernal".
    * El termini d'inscripció s'acaba el dia 19 de desembre de 2010.

Els participants estan obligats a seguir les directrius dels tècnics. Aquestes activitats es realitzaran exclusivament entre els admesos a les Estades i no podran participar-hi persones alienes.

Informació facilitada per lÀrea Social i l'Àrea de Formació
(03/12/10)                                                            Descarregat la info en PDF |    Información en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook