Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » June 2010 » Cadaqués Al Far De Cap De Creus (resum Sortida)
Tuesday 1 de June de 2010, 10:01:28
Cadaqués al far de Cap de Creus (resum sortida)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 3 Comentaris | 1801 visites

El passat dissabte 29 de maig, a les 9 del matí, ens trobem una bona colla de socis del club (18), a l'Ermita de Sant Baldiri, per recórrer el camí de ronda que uneix el bonic poble de Cadaqués i el far del Cap de Creus.


 

Gairebé a tocar de l'ermita, trobem la casa museu de Salvador Dalí, al costat de la platja de Port Lligat, i seguint un primer tram d'asfalt, arribem al camí pròpiament dit, un sender ple de herbotes i matolls que ens mena per la llera d'un torrent, mica en mica sortim a més alçada (encara el sol no pica de valent) per agafar alguna brisa d'aire fresc.

          

El camí es protegit, a banda i banda, per marges de pedra seca d'un metre d'alçada... sembla que anem dins d'una trinxera, i algun rememora els vells-bells temps de la mili, les vistes del mar i les cales que ens anem trobant alegra'n la vista, cap a l'interior... molt arbust... i pocs arbres, es la conseqüència dels molts incendis que ha patit la zona.

  1275420696_lo7_MchIzo01_chus_2f.jpg          1275420879_e34O3E3oLMo3Atr_78iM.jpg

Al fons ja veiem el nostre objectiu, damunt d'un turó... el far.

1275420975_e2atb_quSUCuPoveV_CH.jpg 

Abans d'arribar, ens desviem a la dreta per fer una remullada en una caleta, diversos peixos i fins i tot una ratjada ens visiten, alguns ens remullen, altres mengen l'entrepà.

      1275421227_kuseNUlsalmape90_122.jpg

Una mica més tard, iniciem un altra cop la marxa fins arribar dalt del turó.

Vermutet, cerveseta, dinar, i un cop recuperats, visitem la cova de l'Infern, alguns arribin fins al punt final del GR-11... i cap a 2/4 de 3 de la tarda, desprès de la foto de rigor, desfem el camí traçat per tornar al nostre punt d'inici.

 

La tornada es fa pesada, la calor apreta... i ja tenim ganes de trobar una ombra.

Algunes imatges més...

Fotos del JBFotos de Enrique López


3 Comentaris
Enviat per Fjavier el Wednesday 2 de June de 2010

“Bones fotos!
Des d'aquí una felicitació molt especial per als 2 Jordis per l'activitat i a tot el grup en general, que va estar molt conjuntat tant a l'hora de caminar com a la de fer penya i de beure totes les cerveses que calien. A la tornada les llebres ens van portar una mica de corcoll però van fer millors els diversos banys i gelats. Fins la propera!”
Enviat per Mirlo el Friday 4 de June de 2010

“Gràcies a tots els que vau participar, com deia aquell...TORNAREM!! ”
Enviat per Jb el Sunday 6 de June de 2010

“Holaaagracies a tots, dona gust fer coses si trobes gent tant collonudauna abraçada”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook