Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » May 2010 » Inici Votacions Madfoto 2010 / Inicio Votaciones Madfoto 2010
Wednesday 5 de May de 2010, 09:34:38
Inici votacions MADFOTO 2010 / Inicio votaciones MADFOTO 2010
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1411 visites

 

Benvolguts socis,

El club vol donar les gràcies a tots el participants inscrits en el segon concurs fotogràfic del C.E.Madteam (Madfoto 2010), per la qualitat i molt bon nivell de fotos presentades.

Com a organitzadors també ens agradaria que com a soci votis per la fotografia que mes t’agradi.

Entre totes les persones que votin sortejarem dues càmeres digitals Casio Exilim Z33 + FUNDES + TARGETES SD.

Recorda que per votar has d’entrar al següent enllaç, http://www.madteam.cat/club/madfoto/galeria.php, , i tens de termini fins al 31 de maig del 2010.

I recordeu que és requisit indispensable que tot soci que hagi presentat una fotografia haurà de votar per una altra presentada (no pot votar-se a si mateix). El soci que no voti i hagi presentat una fotografia quedarà fora del concurs.

Esperem la teva votació!!!

C.E. Madteam


Apreciados socios,

El club quiere dar las gracias a todos los participantes inscritos en el segundo concurso fotográfico del C.E. Madteam (Madfoto 2010) por la calidad y el buen nivel de fotos presentadas.

Como organizadores también nos gustaría que como socio votes por la foto que más te guste.

Entre todas las personas que voten sortearemos dos cámaras digitales Casio Exilim Z33 + FUNDES + TARGETES SD.

Recuerda que para votar has de entrar en el siguiente enlace, http://www.madteam.org/club/madfoto/galeria.php, tienes de plazo hasta el 31 de mayo del 2010.

Y recuerda que es requisito indispensable que todo socio que haya presentado una fotografía deberá votar por otra presentada (no puede votarse a si mismo). El socio que no vote y haya presentado una fotografía quedará fuera del concurso.

Esperamos tu votación!!!

C.E.Madteam





Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook