Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » December 2009 » Llicencia Federativa 2010
Thursday 10 de December de 2009, 12:37:15
Llicencia Federativa 2010
Tipus d'Entrada: CUADERN | 19 Comentaris | 10220 visites


Hola, ja pots fer la sol.licitud de la llicencia federativa pel 2010 entrant dins del teu menú de soci a traves d'aquest enllaç, posant núm... soci i pasword.

http://www.madteam.org/log.php

Potser encara no ets soci del Madteam?, has de ser soci d'un club per poder demanar la llicencia...FES-TE SOCI!!

Si no recordes el teu password clica aquest enllaç.

http://www.madteam.org/recordar.php

Si no recordes el teu núm.. soci envia'ns un mail a info@madteam.org

Recorda que al fer la sol.licitud has d'indicar de quina manera vols pagar la llicencia (domiciliació bancaria - nomes disponible en cas que hagis introduït el teu conta bancari - o transferència,paypal).

Modalitats, Cobertures i Preus de la Llicència Federativa 2010

La Feec aquest any te previst que podem fer els tràmits mitjançant un programa per Internet, a part de la manera tradicional (fulls de comanda). El programa a priori nou sembla que serà més ràpid i se li donara prioritat a un sistema davant de l'altra. Demà ens fan una xerrada per ensenyar-nos com funciona, y sobretot com podem adaptar el nostre sistema per a que les tramitacions a la FEEC es facin de manera automàtica. Intentarem agilitzar les sol.licituds lo més rapida possible, només us demanen una mica de paciència ja que com cada any tothom la demana al mateix temps.

Us agrairem repasseu les vostres dades per a comprovar que son correctes.

https://www.madteam.org/menu/dadesP.php

Per qualsevol altre dubte posat en contacte amb nosaltres a info@madteam.org

Gràcies
Club Excursionista Madteam

http://www.madteam.cat/




Hola, ya puedes hacer la solicitud de la licencia federativa para el 2010 entrando dentro de tu menú de socio a través de este enlace, poniendo núm socio y password.

http://www.madteam.org/log.php

Quizás todavía no eres socio del Madteam?, debes ser socio de un club para poder pedir la licencia...HAZTE SOCIO!!!

Si no recuerdas tu password pulsa este enlace.

http://www.madteam.org/recordar.php

Si no recuerdas tu núm. de socio envíanos un mail a info@madteam.org

Recuerda que al hacer la solicitud debes indicar de qué manera quieres pagar la licencia (domiciliación bancaria - sólo disponible en caso de que hayas introducido tu cuenta bancaria - o transferencia, paypal).

Modalidades, Coberturas y Precios de la Licència Federativa 2010

La Feec este año tiene previsto que podemos hacer los trámites mediante un programa por Internet, aparte de la manera tradicional (hojas de pedido). El programa a priori nuevo parece que será más rápido y se le dara prioridad a un sistema ante el otro. Mañana nos hacen una charla para enseñarnos cómo funciona, y sobre todo cómo podemos adaptar nuestro sistema para que las tramitaciones a la FEEC se hagan de manera automática. Intentaremos agilizar las solicitudes lo más rápidamente posible, sólo te pedimos un poco de paciencia ya que como cada año todo el mundo la pide al mismo tiempo.

Os agradeceremos repaseis vuestros datos para comprobar que son correctos.

https://www.madteam.org/menu/dadesP.php

Para cualquier otra duda ponte en contacto con nosotros a info@madteam.org

Gracias

Club Excursionista Madteam
http://www.madteam.org/



19 Comentaris
Enviat per Lino Montaraz el Friday 11 de December de 2009

“Hola mi pregunta es la siguiente, yo me federe el año 2009 a traves de la wed y puse un club que me interesaba de principio. ¿este año me puedo hacer socio vuestro y federarme a traves de vosotros para el 2010?.Un saludo LINO ”
Enviat per C.e.madteam el Sunday 13 de December de 2009

“Hola, te federaste a traves de la web de la feec?...dan la posibilidad de hacerlo la primera vez.Si claro que puedes, entra en este enlace y sigue los pasos...cualquier duda enviame un mail a info@madteam.orghttps://www.madteam.org/alta.phpsaludosjordi”
Enviat per Salvador Padró Fonoll el Friday 1 de January de 2010

“Hola bon any, voldria informació de com funciona aquest club. M'interessaria la targeta de la FEEC. Cuotes etc.


Moltes gràcies ”
Enviat per C.e.madteam el Friday 1 de January de 2010


Enviat per Raquel el Saturday 9 de January de 2010

“Hola estoy interesada en federarme realizo varios deportes como btt, correr, escalada, barranquismo, esquí, rollers etc... este año quiero empezar a realizar cursas de montaña como duatlones y cursas a pie, entre otras, quiero estar bien cubierta y me gustaría saber como lo tengo que hacer puesto que no puedo federarme sola directamente a través de la FEEC. He estado mirando licencias y creo que la mejor se adapta a mis necesidades sería la de clase D.
Un saludo, quedo a la espera de vuestras noticias”
Enviat per C.e.madteam el Saturday 9 de January de 2010

“Hola Raquel, para poder federarte tienes que ser socia de un club...por ejemplo como el nuestro.Tenemos 2 opciones de pago:- por domiciliación bancaria (16 euros al año)- o por transferencia, paypal o ingreso en efectivio en el banco (18 euros al año)Para eso tienes que rellenar el formulario que encontraras en el siguiente enlace...https://www.madteam.org/alta.phpUna vez rellenado recibiras al momento un mail con las instrucciones pago o para que actives tu alta, confirmado el pago recibiras otro mail con los datos de tu número de socio para que entres en tu menú de socio y puedas soliciutar la licencia (tambien puedes domicilar el pago), que una vez tramitada con la feec te la mandaremos por correo a tu domicilio.En el tema de las coberturas de la licencia, aquí tienes el enlace a la pagina de la feec donde puedes ver las distintas modalidades, sus coberturas y precio, ya si de entrada esquias necesitas la D que ya te cubre el resto de actividades (btt, carreras de montaña, escalada, alpinismo, barrancos...), la otra cuestión es escoger la opción feec o feec+fedme (haibilitada)...todo dependera si vas a utilizar refugios de fuera catalunya, europa...a los que puedas optar a descuentos...si quieres eso necesitas la feec+fedme.http://www.feec.org/Llicencies/preus_assegurances10.htmEspero haberte orientado, si tienes alguna duda...aquí estamos.Saludosjordi”
Enviat per Moru el Friday 19 de February de 2010

“ei tinc un dubte, m'han robat la cartera, amb la traja dins, a qui haig de demanar un duplicat, al club o directament a la federació? Gràcies”
Enviat per Esteve el Tuesday 30 de March de 2010

“Hola.Em dic Esteve RoviraAtraves de la pagina FEEC online, per temas de la llicencia federativa(curses de muntanya), he tramitat ferme de la vostre organització i en teoria he pagat 18 euros de la vostre quota anual + el pagament de la llicencia 70 amb algú,A vosaltres us arrivara per alguna part que teniu un nou soci oi?¿tinc que complimentar alguna cosa per no deixarme res?GraciesEsteve ”
Enviat per C.e.madteam el Wednesday 31 de March de 2010

“Hola Esteve, si com pel que veig has fer els tramits amb la feec a traves de la seva pagina web, ells t'enviaran la tarja federativa per correu, les teves dades i la quota de soci ens ho fara arrivar la feec a nosaltres, tu no has de fer res.Qualsevol tema amb el que et podem ajudar, envian's un mail a info@madteam.org.Salutacions i benvingut.Jordi”
Enviat per Mireia C el Tuesday 12 de July de 2011

“Buenas, necesito que alguien me ayude en el tema de las licencias... porque no se por cual aterneme... Hace poco que me registré como usuaria de MadTeam y me comentaron de poder coger una licencia temporal ya que dentro de unos días hago una excursión al Parque Natural de Aigüestortes y tengo una alergia bastante variable según el ambiente que me rodea o el propio cuerpo... por eso me interesaria tener una licencia en el caso que necesitara ayuda.

Un saludo!! y gracias!! ”
Enviat per Madveras el Tuesday 12 de July de 2011

“Hola Mireia, para solicitar la licencia tienes que hacerte socia del club https://www.madteam.org/alta.phpLas licencias temporales solo son validas para actividades que organice el club como por ejemplo los cursos, sino tienes que pedirte la licencia completa.Lo que no se si tema de alergias etc los cubre, ya que realmente no son "accidentes" de montaña...”
Enviat per Laia el Saturday 30 de July de 2011

“Hola, d'aquí 12 dies començo la gr11 des de cabo higuer i no estic federada. Vaig trucar a la feec i em van dir que m'havia de fer socia d'algun club, el del penedes esta tancat per vacances i necessito la llicència abans del dia 12. Si em faig socia del madteam i tramito la llicència, arribarà a temps? Es possible que me l'envieu a una altra direcció que no sigui la de casa meva? Es pot registrar al club una persona del pais vasc? moltes gràcies, se m'ha tirat el temps a sobre!”
Enviat per C.e.madteam el Saturday 30 de July de 2011

“Bon dia Laia,Llegueix el proces habitual (més avall), pero el que podem fer es que domiciliis la quota de soci (2 euros més barat que el pagament per transferencia) i per l'import de la llicencia hem fas una transferencia al meu compte de La Caixa (tens compte a la Caixa de pensions?)...i jo ho reboto al moment a la Feec, quan abans m'ho facis millor, ara que fins dijous o divendres no sera posible tenir la llicencia, hi ha que dilluns, dimarts i dimecres a la feec el que fa les llicencies no hi sera. Al estar jo de vacances hauras d'anar tu a recollir la llicencia, ara que si només es pel fet d'estar assegurada...et puc enviar un resguard.Te explico el proces habitual...has d'omplir un formulari que trobaras en aquest enllaç...i al final escollir la opció de pagament que millor et convingui...tenim 2 preus de quota de soci..- 16 euros/anual: domiciliació bancaria- 18 euros/anual: transferencia bancaria, paypal o ingres en comptehttps://www.madteam.org/alta.phpUn cop haguis omplert el formulari, rebras un mail nostre...o amb les nostres dades bancaries perque facis el pagament de la quota de soci (transferencia bancaria, paypal...etc) o un mail amb un enllaç perque l'activis (domiciliació bancaria).Un cop justificat el pagament d'una manera o d'un altra t'enviarem un mail definitiu amb el teu núm de soci i un password perque puguis accedir al teu menú de soci i sol.licitar la llicencia federativa, que un cop justifiquis el pagament (transferencia o domiciliació bancaria) la tramitarem amb la feec i quan ens donin la targeta te la enviarem per correu al teu domicili.El tema de la llicencia a partir de que nosaltres els hi enviem a la feec...estant trigan una setmana (sense comptar dissabte i diumenges)..més o menys.T'adjunto pdf amb els preus, cobertures i diferents modalitats de la llicencia federativa 2011, pels majors de 18 anys, amb vigencia fins a 31 de desembre 2011.En el teu cas, que vols cobertura per Europa necessites la modalitat C2, clar que tot dependra per quines activitats la necessitis, mirat el pdf adjunt.Un cop ens pagues, la cobertura no es al instant, ho hem d'enviar a la feec..i ells en 3 o 4 dies ho tramitan.Un altra cosa a tenir en compte es si pensas utilitzar refugis de fora Catalunya, que per poder tenir descomptes haurias de pagar 10,85 euros de més, això esta al peu del pdf adjunt que posar PREUS HABILITACIÓ FEDME (la fedme es la federació de muntanya espanyola, la feec es la catalana).Obtenir l'assegurança la pot demanar qualsevol mentres tingui residencia a l'estat espanyol, visqui a Sevilla, Tarragona o Pais Vasc.Si tens qualsevol altra dubte, aquí estem.Salutacionsjordi”
Enviat per Laia el Saturday 30 de July de 2011

“Moltes gràcies! Ho tramitaré tan aviat pugui!:)”
Enviat per Miquel el Thursday 1 de September de 2011

“Hola,
Aquest any, per diverses circunstàncies i després de molts anys d'estar federat, no he tramitat la llicència amb el meu club habitual. Ara em trobo en que la necessito amb una certa urgència i, com que fa temps que us segueixo i voldria fer-me soci vostre, m'atreveixo a fer-vos la següent pregunta: Podrieu tramitar-me-la perque la pogués tenir abans del 15 de setembre??. (ja se que això també depen de l'agilitat de la FEEC i que comporta el pagament de les quotes corresponents), Gràcies.”
Enviat per C.e.madteam el Thursday 1 de September de 2011

“Hola Miquel, quan abans ho fem millor...pero si hem 3 o com a molt 4 dies podem tenir la targeta. T'explico una mica el funcionament...d'entrada per poder federar-te has de ser soci, haurias d'omplei el formulari que trobaras en aquest enllaç: https://www.madteam.org/alta.php, lo seguent es anar seguint les pases que anem indicant mitjançant mail, un cop justificat el pagament de la quota de soci (quota reduida a partir d'avui 10 euros), enviem un mail amb el núm de soci i password perque puguis entra al teu menú de soci i demanar la llicencia federativa (preus reduits a partir d'avui), en aquest enllaç trobaras els preus per les diferents modalitats: https://www.madteam.org/smf/index.php/topic,2860.msg10158.html#msg10158, en aquest altra enllaç pots consultar les diferents modalitats quines "especialitats" esportives engloban: Si tens algun dubte, envia'ns un mail a info@madteam.orgsalutacionsjordi”
Enviat per C.e.madteam el Thursday 1 de September de 2011

“m'he oblidat de l'ultim enllaç...https://www.madteam.org/smf/index.php/topic,2621.msg9854.html#msg9854
Enviat per Iñaki el Monday 3 de October de 2011

“Bon dia!voldria tenir l'assegurança per cobrir el BTT i l'esquí. Per l'esquí també freqüento pistes andorranes i franceses, i crec que la modalitat D, que cobreix tot el món, és la indicada.Peró tinc el dubte de si només ha de ser FEEC o FEDME. Em podrieu indicar si cal incloure el suplement de 10,85€ FEDME?Moltes grácies,Iñaki ”
Enviat per C.e.madteam el Monday 3 de October de 2011

“Hola Iñaki, efectivament la modalidad D et donar cobertura a tot el món i es la unica modalitat que inclou l'esquí, un altra cosa es sapiguer si per aquest any...pensant més o menys quan obren pistes (finals de novembre o desembre) et surt a compte...pensar que la validessa s'acaba el 31 desembre 2011.En aquest enllaç trobaras els preus de setembre a desembre 2011: https://www.madteam.org/smf/index.php?action=dlattach;topic=2860.0;attach=2125En quan al tema de si feec o feec+fedme (habilitada), basicament si agafes la feec+fedme tens descomptes en els refugis de fora de Catalunya. Envianos un mail a info@madteam.orgsaludosjordi”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook