Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » February 2009 » Curs De Medicina I Socors De Muntanya (feec)
Wednesday 4 de February de 2009, 12:26:10
Curs de Medicina i Socors de Muntanya (feec)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 3 Comentaris | 2275 visites

Curs de medicina i socors de muntanya

El 12 de febrer fins el 19 de març de 2009 es durà a terme la 15a edició del Curs de Medicina i Socors de Muntanya (CMSM), que compleix 20 anys des de la primera edició, i que està organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia i la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona, amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i altres institucions i entitats.

El curs pretén millorar el nivell de coneixements dels muntanyencs en relació amb la medicina i els socors, una preocupació comuna a totes les entitats excursionistes i element imprescindible per a practicar amb seguretat els esports i activitats de muntanya en el medi natural. A més el CMSM compta amb el reconeixement d´Interès Sanitari de l´Institut d´Estudis de la Salut i amb el suport institucional de l´Institut d´Estudis de Medicina de Muntanya i de la Sociedad Española de Medicina y Auxilio en Montaña.

Enguany la metodologia del curs comptarà amb sessions teòriques, tallers i pràctiques. El nombre màxim de participants serà de 30 alumnes, que hauran de ser majors de 18 anys i estar en possessió de la llicència federativa (mínim C) de l’any en curs. Les inscripcions estan obertes fins el proper 19 de gener del 2009 al Centre Excursionista de Catalunya (C/Paradís, 10 ppal) amb un preu de 260 € (112 € de la formació de l’ASIN 2).

Els drets d’inscripció inclouen el material didàctic del curs, pensió completa a Talamanca, diversos llibres, certificat d’assistència i aprofitament del CMSM, certificat d’Assistència Sanitària Immediata Nivell 2 (ASIN 2) i certificat de Reanimació Cardiopulmonar Bàsica i Desfibril·lador Extern Automàtic (RCPB + DEA).
Per més informació relacionada amb el curs (programa, sortides pràctiques, avaluació) podeu consultar el tríptic del curs, la seva pàgina web, adreçar-vos a les tres entitats organitzadores o a la secretaria del curs, telèfon 93 387 19 39. 


3 Comentaris
Enviat per Cova el Thursday 5 de February de 2009

“Ummm...., us heu adonat que l'heu publicat després d'haver-se tancat la data d'inscripció?”
Enviat per C.e.madteam el Friday 6 de February de 2009

“Casun l'olla, es veritat, l'article porta data de publicació del 29-12-08...http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=4498&seccio=0Doncs em va arrivar l'altra dia enviat per la feec, en una mena de butlleti dit "quinzenal" que porta data 4 de febrer. Que hi farem :(”
Enviat per Madveras el Friday 6 de February de 2009

“si es que la FEEC com sempre... en fins....”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook