Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Cuadern d'Entrades October 2008 Inscripcions Al Centre De Tecnificació D’escalada Esportiva Temporada 2008-09 (feec)
Thursday 16 de October de 2008, 11:24:33
INSCRIPCIONS AL CENTRE DE TECNIFICACIÓ D’ESCALADA ESPORTIVA TEMPORADA 2008-09 (FEEC)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2212 visites

DIRECCIÓ TÈCNICA FEEC

Com cada any, s’obre el termini de presentació d’inscripcions per formar part del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya. Aquest té com a objectiu primordial preparar esportistes d'alt nivell per a la competició, així com sensibilitzar als seus membres en l’adopció d'hàbits esportius, higiènics i dietètics de qualsevol esportista.

Els esportistes podran gaudir d’unes instal•lacions i d’uns entrenaments dirigits sense cap cost, amb l’esperança de que es formi un grup homogeni a nivell català. Per això comptem amb un equip directiu i tècnic format per vàries persones que intentaran transmetre la il•lusió i l'esforç  posats per part de tots.

Les inscripcions al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) és poden fer enviant a l’Àrea Tècnica de la FEEC el full d'inscripció abans del 25 de novembre de 2008, via mail (dirtecnica@feec.cat), fax (93 412 63 53) o personalment a les nostres oficines.

Les dates de les proves de selecció d’enguany, per a la temporada 2009, seran el 29 de novembre de 2008 a les 11:00 al rocòdrom del local “La panxa del Bou” de Sabadell.

Josep Climent Expósito
Director Tècnic FEEC

Barcelona, 2 d’octubre de 2008




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook