Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » October 2008 » Activitats D´alt Nivell I Expedicions 2008 (feec)
Thursday 16 de October de 2008, 09:46:17
Activitats d´Alt Nivell i Expedicions 2008 (FEEC)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2003 visites

DIRECCIÓ TÈCNICA

Us recordem que totes les persones que vulguin sol•licitar una subvenció per activitats d’alt nivell i expedicions realitzades durant el darrer trimestre de l’any 2007 i fins a l’actualitat, ho poden fer a la Direcció Tècnica de la FEEC fins el 5 de novembre de 2008.

Totes les disciplines de la FEEC poden ser activitats considerades d’alt nivell per la seva dificultat, durada, caràcter innovador o d’altres factors i, per tant, poden rebre una subvenció.

Les activitats a subvencionar poden ser tant a nivell personal com de grup, però han de ser tramitades a través d’alguna Entitat afiliada a la FEEC. Això vol dir que han de ser les activitats concretes realitzades, encara que les hagi dut a terme una persona a títol individual.

En el cas de que es concedís la subvenció, el pagament es farà a través de l’entitat sol•licitant. Podeu consultar el reglament de la Comissió d’Activitats d’Alt Nivell i Expedicions al web de la FEEC, a l’enllaç:
http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=2291

Per qualsevol consulta i enviament de la documentació, ho podeu fer a la Direcció Tècnica de la FEEC, a través del telèfon 93 412 07 77, o correu electrònic: dirtecnica@feec.cat.

Josep Climent Expósito
Director Tècnic FEEC

Barcelona, 2 d’octubre de 2008




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook