Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2015 » Estades Internacionals D’excursionisme Per A Joves A Les Dolomites
Thursday 19 de March de 2015, 15:23:51
Estades Internacionals d’Excursionisme per a joves a les Dolomites
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1591 visites

Després de les estades a Sicília l’any passat, ara la Comissió de Joventut de la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) organitza, juntament amb el Club Alpí Italià (CAI) i la Comissió Juvenil d’Alpinisme de la regió de Veneto – Friuli Venezia Giulia, unes estades d’excursionisme titulades “Discovering the magic of the Dolomites” del 19 al 25 de juliol. Les estades van adreçades a tots aquells nois i noies d’entre 14 i 17 anys membres d’una entitat excursionista i amb llicència (modalitat D) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Les Dolomites estan situades al nord-est d’Itàlia, tocant a Àustria i Eslovènia; situades enmig de les províncies de Belluno, Pordenone, Bolzano i Trento. La grandesa i l’interès de les Dolomites va fer que el 2009 fossin declarades Patrimoni Mundial de la UNESCO.

El programa d’activitats i d’excursions per aquestes estades està pensant per a realitzar activitats de muntanya amb total seguretat i gaudir de nous entorns, viure noves experiències a la natura, respectar el medi ambient i fomentar-ne la conservació, i a la vegada conèixer joves de diferents països amb les mateixes aficions i passió per la muntanya.

Hi podran participar un màxim de sis joves, que aniran sempre acompanyats de dos tècnics de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM). Els joves interessats poden sol·licitar plaça fins el 31 de maig, el cost d’inscripció és de 350 euros i cobrirà les despeses dels desplaçaments, l’allotjament i les dietes. Podeu trobar més informació a la secció d’estades per a joves del web de la FEEC o trucant al 934 120 777.

Info Circular FEEC | Sol.licitud Inscripció | Curriculum esportiu




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook