Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2014 » Summer Camps 2014 A Can Ribals!!!
Monday 7 de July de 2014, 15:45:42
Summer Camps 2014 a Can Ribals!!!
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1295 visites

Vine amb nosaltres i gaudeix com mai d’una setmana d’esports i d’activitats a la natura, envoltats del medi natural, mentre millores els teus coneixements d’anglès amb nous amics i t’ho passes genial. El nostre campus són 7 dies increïbles de colònies d’estiu perfectes per a tu! T’hi esperem!

Come with us and enjoy a week of sports and activities in beautiful surroundings while improving your English skills in a fun environment. Our campus is a 7 day sports and activities summer camp perfect for you!

 

Learning is fun!
Gaudeix de l’estiu alhora que practiques anglès 24h amb professors nadius.
 
Sleeping under the stars
Una nit dormirem sota les estrelles amb tenda de campanya.
 
Multiactivities
Descobreix la tirolina, el pont de mico, el trekking aquàtic, el tir amb arc, l’acroesport, i moltes activitats més!
 
In the middle of the mountain
Dorm a Can Ribals, l’alberg amb les millors vistes de la Cerdanya.
 
Programa d’activitats:
No paris ni un moment fent activitats i esports d’aventura a la natura i aprenent anglès.
 
Perquè aquestes activitats…
 
Les activitats tenen l’objectiu de treballar valors  com la tolerància, la responsabilitat, l’amistat, o la lleialtat, mentres es practiquen activitats esportives no competitives que promouen l’esperit de superació.  I tot treballant única i exclusivament l’anglès!
 
Les activitats programades son escalada, tirolina i pont de mico, trekking, acampada nocturna, piscina, jocs de treball en equip, tir amb arc i acroesport, trekking aquàtic, raid d’aventura… i un munt d’activitats de jocs de nit. Una setmana inolvidable per aquest estiu.
 
Viu i dorm a Can Ribals!!
 
Gaudeix de nostre alberg Can Ribals i coneix el Parc Natural Cadí-Moixeró. Envoltats d’un entorn màgic, l’alberg està totalment equipat i ofereix la possibilitat de fer diverses activitats a la natura. A més, tots els àpats estan supervisats pel dietista del centre per tal que siguin saludables i equilibrats.
 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook